Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Elképzelhető, hogy valakinek...

Elképzelhető, hogy valakinek van 40 milliója kp-ban?

Figyelt kérdés
Főbérlőm árulja a lakását (én hamarosan költözök) és egy érdeklődő mondta, hogy ha meg tudnak egyezni, akkor kp-ban fizetne.

2021. dec. 31. 16:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
83%
A futártól nem ingatlant veszel. Ebben a kontextusban a készpénz azt jelenti, hogy nem hiteles a vevő.
2021. dec. 31. 18:16
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
Készpénzben magánszemély sem fizethet ennyit szerintem.
2022. jan. 1. 06:19
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

"Készpénzben magánszemély sem fizethet ennyit szerintem."

Bocsi, de semmilyen jogszabály nem tiltja. Tehát igen, fizethet, akármennyit.

2022. jan. 1. 09:08
 14/17 anonim ***** válasza:
Erre azert nem venbék mérget
2022. jan. 1. 09:35
 15/17 anonim ***** válasza:

Mi 30 millióért vettünk idén készpénzre (bár a felét utaltuk, mert nem voltam hajlandó kivenni).

És mi teljesen átlagos fiatal pár vagyunk. Viszont pont úgy jött ki az év, hogy gyűlt az önerőnk, lejárt a fundamenta és még sajnos lett örökségi részesedés (a legnagyobb része) is.

Így teljesen el tudom képzelni, hogy valaki hasonló helyzetben akár 40 millióval is tud készpénzben venni lakást. Nem beszélve arról, hogy mi nem keresünk szuperül, szóval egy jól menő ügyvéd, orvos, közgazdásznak meg lehet még 40 is könnyen összejön.

2022. jan. 1. 21:07
 16/17 anonim ***** válasza:

"Erre azert nem venbék mérget"

Nyugodtan vegyél rá mérget, ismerem a szabályokat. Abból dolgozom...

2022. jan. 2. 04:50
 17/17 anonim válasza:
Ritka... 1 a 4 millióhoz.
2022. jan. 4. 12:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!