Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha az osszes okmanyom megronga...

Ha az osszes okmanyom megrongalodott, hogyan igazoljam magam uj okmanyok igenylesekor?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A kutyam aldozataul esett az osszes okmanyom sajna, szemelyi, lakcimkartya, bankkartya, tb, az anykonyvi kivonatom pedig nincs meg evek ota (most jottem csak ra sajna). 🥲 Ilyen esetben mi a teendo, hogyan tudom okmanyirodaban azonositani magam amikor megyek uj okmanyt keszittetni??

tegnap 22:57
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha más nem, akkor ujjlenyomattal azonosítanak.
tegnap 23:36
 2/2 anonim ***** válasza:

Megoldják, a rendszerben benne vannak az adatok, amiket a korábbi iratok kiadásakor felvettek (fénykép, ujjlenyomat stb.).

Annyi, hogy először lehet meg kell várnod, míg meglesz az új személyi (+lakcím, de azt ugye azonnal megkapod), és azzal tudsz menni csináltatni a többit, pl. tb. Vagy kérdezz rá,hogy azzal a papírral, amit ott kapsz, tudod-e intézni a többi doksit.

(De ha ezekkel megvagy, akkor azért kérj egy hiteles születésit is az anyakönyvi hivataltól, sőt, azt hiszem, hogy azt online is kérheted, talán ügyfélkapun keresztül is, én mintha úgy kértem volna. Nem árt, ha az is megvan...)

ma 00:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!