Hogy lehet egy nincstelen lusta emberből néhány év alatt milliomos?
Az exemről van szó, akit nagyon jól ismerek, épp ezért meglepő, hogy hova jutott. Világ életében lusta volt, dolgozni nem szeretett, csak füvezett és videójátékokkal szórakozott. Tanulni sem szeretett, érettségije sincs, mert több suliból is kirugták a lógások miatt, pedig nem ismerek nála intelligensebb embert.
6éve szakítottunk, és utóljára 3éve láttam. Még akkoris ugyanaz a szerencsétlen ember volt akit elhagytam, sőt, talán csak méginkább lezüllött. Aztán elköltöztem a városból és sokáig nem is hallottam róla, most pedig alig hiszem el, hogy mivé lett.
Egy logisztikai céget vezet, 3 teherautója van és saját telephelye. Mindezt 3év alatt építette a semmiből, legalábbis biztos nem a családja segítsége áltál.
Lehet annyira lement a mélybe, hogy onnan már csak felfelé tudott lépni.
Lehet csak egy gépe volt, aztán sorba vette a többit, amikor beindult a kereslet. Nem tudhatod mennyi hitele van, bár én ennek a történetnek örülnék inkább.
Most 3 év után érdekes lett, mert lett neki pénze??? Legalább nyíltan felvállalod, ez is valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!