Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogy lehet egy nincstelen...

Hogy lehet egy nincstelen lusta emberből néhány év alatt milliomos?

Figyelt kérdés

Az exemről van szó, akit nagyon jól ismerek, épp ezért meglepő, hogy hova jutott. Világ életében lusta volt, dolgozni nem szeretett, csak füvezett és videójátékokkal szórakozott. Tanulni sem szeretett, érettségije sincs, mert több suliból is kirugták a lógások miatt, pedig nem ismerek nála intelligensebb embert.

6éve szakítottunk, és utóljára 3éve láttam. Még akkoris ugyanaz a szerencsétlen ember volt akit elhagytam, sőt, talán csak méginkább lezüllött. Aztán elköltöztem a városból és sokáig nem is hallottam róla, most pedig alig hiszem el, hogy mivé lett.

Egy logisztikai céget vezet, 3 teherautója van és saját telephelye. Mindezt 3év alatt építette a semmiből, legalábbis biztos nem a családja segítsége áltál.

2021. dec. 23. 20:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
91%
Ilyen infláció mellett milliomos bárki lehet. Lassan egy nagybevásárlás 1 millió forint.
2021. dec. 24. 09:18
 12/14 anonim ***** válasza:
A nincstelenség csak egy állapot, a lustaság meg ha tehetséggel párosul, akkor tud nagyon is racionális módon növekedést produkálni úgy, hogy aki sokat keres vele, annak ne kelljen belegebednie. Azért azt jegyezzük meg, hogy valamiféle lelkesedés csak magával ragadhatta, mert mégiscsak felépített és fenntartott valami nagyobbat, mint amit te valaha is fogsz (legalábbis nagy a valószínűsége, hogy "nem jut rá idő" az életedben), amiben a lustaság maximum időszakosan jelenhetett meg, mondjuk olyan igényként, hogy heti 7x20 óra helyett jó lenne emberi léptékű figyelmet és munkát adni a dologba, miközben sokkal ügyesebb és okosabb emberek megoldják a nehezét, számukra sokkal könnyebben.
2021. dec. 24. 11:07
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Igazából bárki elérhet dolgokat ha nagyon akarja. Akár még egy buta ember is. Na jó nem akármit, de ha van valami terület ami érdekli és tudja csinálni. És mindent bele ad nagyon akarja akkor lehet sikeres. Akár még egy nem annyira okos ember is. Szokták mondani ha valamit nagyon akarsz akkor az sikerül. De sok ember nagyon lusta, az a legnagyobb bajuk. Aztán gyűlölködik hogy a másik többre viszi, biztos bűnöző meg ilyenek.
2021. dec. 24. 11:25
 14/14 anonim ***** válasza:

Lehet annyira lement a mélybe, hogy onnan már csak felfelé tudott lépni.

Lehet csak egy gépe volt, aztán sorba vette a többit, amikor beindult a kereslet. Nem tudhatod mennyi hitele van, bár én ennek a történetnek örülnék inkább.

Most 3 év után érdekes lett, mert lett neki pénze??? Legalább nyíltan felvállalod, ez is valami.

2022. jan. 23. 08:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!