A fizetésem teljesen elmegy a lakásra és az étkezésre, halott ember vagyok?
Sajnos az a baj, hogy tényleg semmit nem engedhetek meg magamnak, fizetem a lakást, és tudok venni ételt magamnak, de a fizetésem tényleg csak erre elég. Egyszerűen nem tudok ennél jobban spórolni, a cipőm is szét van szakadva de arra sincs szívem költeni.
Ez az élet értelme? Annyit keresni, hogy ne haljunk éhen és ennyi?
Kipróbáltam például a hétvégén egy elektromos rollert, nagyon élveztem menni vele, otthon megnéztem mennyibe kerül, és nem tudok 130.000Ft-ot kiadni. Elgondolkodtam, hogy nem autót, de még ilyent sem engedhetek meg magamnak. Annyira semmit érőnek és szánalmasnak érzem magam. Teljesen értelmetlen az életem. Nyaralni sem voltam soha, és ezek a dolgok fájnak nekem. Tudom nem ebben kell mérni a boldogságot, és nem az anyagi javak fontosak, de azért csak venne ezt azt magának az ember :(
Nem tudom. Mondjuk én egyedül élek és magamra számíthatok. A munkámban is sikertelen vagyok és nagyon boldogtalan is. Pont ezért lenne jó néha kiszakadni a mókuskerékből, de ahhoz is pénz kell. Ördögi kör.
Gürizek, késő este haza érek, arra van energiám hogy egyek meg talán lefürödjek, és alszok is. Másnap ugyan ez. Egyszerűen azért élek, hogy valakinek robotoljak, és meg 1 hétre nem tudok kiszállni ebből :(
Nem gondolkoztál hogy keress egy kiadó lakást ahol kevesebbet kell fizetned?
Én pl egy szegény megyében élek itt a legdrágább lakások szoktak 110 ezerbe kerülni rezsivel, megyeszékhelyen belváros közepén.
Mondanám a szobát de gondolom arra se nagyon szokás kiadni.
A munka meg katasztrófális de ha te is szegényebb környéken vagy lehet nincs más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!