Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ethereum wallett miért nem...

Ethereum wallett miért nem adja oda a pénzem?

Figyelt kérdés
Van még nekem régről egy kis ethereum, privát kulcs van csak meg. Legtöbb tárca be se importálta. Egy végre igen, ott van rajta a pénz de mikor el akarom küldeni máshova hogy eladjam akkor nem engedi. Ennyit ír ki, invalid sender. Azt hogy mit jelent azt tudom. Azt nem értem milyen alapon írja ezt? Nagyon nem értem az egészet hisz sikerült be importálni érvényes a kulcs szóval nem figyelő tárca, és erre mikor át akarom küldeni máshova ezt írja ki. De miért? Nagyon nem értem. Csak ennyi ír ki semmi mást. Mi az hogy nem érvényes a küldő? Akkor mit kell még megadni és ha meg kell még adni valamit akkor miért nem írja ki hogy mit? Mi az hogy nem adja oda a pénzem. Az a baj csak ez a tárca importálta be a kulcsot, az újabbak nem mert régi a kulcs.

2021. dec. 22. 17:26
 1/3 anonim ***** válasza:
Aki nem vesz egy hardware walletet az megerdemli a szopo rollert ami a sok mocsok wallettel jar. Szerintem csekkold a public addresst, ha par helyre importaltad akkor tobb mint valoszinu h mar lenyultak a coinjaid
2021. dec. 22. 20:02
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem lopták el ott van rajta
2021. dec. 23. 10:44
 3/3 A kérdező kommentje:
Nem ismeri el hogy az enyém. Azt írja legacy walletts. Bármilyen tárcát importálok az legacy walletts lesz. Csak ha újat hozok létre az az enyém. De nem értem hogy miért.
2021. dec. 23. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!