Foxpostnál hogyan kell címkét nyomtatni, nekem nincs nyomtatóm, az automatánál is lehet?
Néhány hete adtam fel először Foxpost csomagot. Mivel hajlamos vagyok a bénázásra, elolvastam a Foxpost oldalán lévő gyik-et és megnéztem a videót.
Becsomagoltam a cuccot, ráírtam az én és a címzett nevét és telszámát. Neten rámentem a csomagfeladásra, kiválasztottam, mekkora a csomag, melyik automatába akarom küldeni, kitöltöttem még pár adatot és annyi. Ezután kaptam egy emailt, benne egy kóddal ill qr kóddal, ezt az automatánál beolvastam, kinyílt a szekrény, betettem a csomagot és becsuktam az ajtót.
Azt hiszem, ha futár jön a cuccért, akkor kell címkét nyomtatni, de olvasd el a honlapon.
Igen azt tudom hogy csak házhozszállításkor kell csak cimke.
Amikor az adatokat beirtam a weboldalon és továbblépek, azokat már nem kell ott kitölteni? A cimke generálás, státusz meg exportálás? Nekem még nem küldték az emailt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!