Automatánál kártya egyenleg feltöltés hogyan lehetséges?
Figyelt kérdés
Számolna rá fel díjat? illetve ha OTP bankkártyám van és nem OTP automatánál szeretném feltölteni a számlám az pénzbe kerül?2021. febr. 6. 12:46
1/4 anonim válasza:
otp automatán van egy olyan menüpont, hogy telefonfeltöltés, ott megadod hogy 20-30-70-es és a telefonszámot a pin billentyűzeten. nem tudom, hogy milyen számlacsomagod van, de nekem ha jól emlékszem 87 ft-t vont le telefonfeltöltés után.
2/4 A kérdező kommentje:
a bankszámla egyenlegemre gondoltam! magyarul hogy a készpénzt maga a számlaegyenlegemre történő feltöltése hogyan megy automatánál?
2021. febr. 6. 15:34
3/4 anonim válasza:
Ahhoz csak komolyabb atm-eknél van lehetőség, nem minden sarkon van én eddig 2-vel ha találkoztam - nagyobb otp fiókban.
Arra, hogy a bankkártyádra tegyél pénzt, arra minden bankfiókban van lehetőség - de általában a kártyakibocsájtó bankba kell menni-, illetve a postákon is van ilyen, de ott akár 5% is lehet a kezelésiköltség.
4/4 A kérdező kommentje:
értem! csak mondta a kollégám hogy ő így szokta mert ha bemegy a otp-be ott külön pénzt számolnak fel így meg ingyenes neki
2021. febr. 6. 16:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!