Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogy kell a Foxpost automatáná...

Hogy kell a Foxpost automatánál helyszínen bankkártyával fizetni?

Figyelt kérdés

Most lesz az első bankkártyám, még nem használtam semmire és a Foxpost automatánál csomagfeladáskor próbálnám ki. Az érdekel pontosan hová kell rakni a bankkártyát és mikor és mikor kell kivenni?

A foxpost weboldalát és a Foxpost youtube oldalát átnéztem már, de nincs erről fent érthető infó.

Ezt a videót találtam csak, de ebben sem kártyás fizetés van, hanem 3:40-kor odaérinti az óráját és az a fizetés. Engem a bankkártyás verzió érdekel, hogy kell.

https://www.youtube.com/watch?v=NA5w4w62bMM

2021. júl. 19. 21:43
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

A bankkartyas fizetes is pontosan ugyanigy nez ki, csak olyankor az ember nem az orajat, hanem a kartyajat erinti oda.

Nem artana elolvasni a tajekoztatot, amit a bank kuldott, mert elofordul hogy az elso tranzakciot mindenkepp 'bedugos' modszerrel es PIN koddal kell elvegezni, mielott a paypass aktivalodna. Amugy az automatan minden tok egyertelmu hogy mikor mit hova kell dugni, erinteni, nyomni, nyilakkal, villogo fenyekkel jelzi is hogy mikor mit var. Nem kell ennyire ragorcsolni...

2021. júl. 19. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!