OTP bankkártyát fel lehet tölteni külföldön automatánál?
Ukrajnában élek, van helyi bankkártyám is, amit független automata is tud tölteni. Ez olyan, amin be lehet fizetni többek között az internetet, feltölteni a telefont, sportfogadás, vagy akár játékokba pénzt lehet tenni, mint Pl World of tanks... Bankkártyát is szoktam rajta tölteni, vesz 0.5% kezelési költséget. Csak ki kell választani a Mastercard lehetőséget és beletenni a pénzt, pár percen belül rajta is van.
Viszont kellene a magyar számlámra is pénz, de nem fogok egy darabig még Magyarországra utazni és úgy tudom Magyarországon a kártyát nem lehet közvetlenül tölteni, hanem csak egy eszköz a számlához.
Mi történik akkor, ha kiválasztom a Mastercard fület, bepötyögöm az OTP-s kártyámat és teszek bele pénzt?
Úgy gondoltam először kis összeggel próbálom meg.
"Mi történik akkor, ha kiválasztom a Mastercard fület, bepötyögöm az OTP-s kártyámat és teszek bele pénzt?"
Nem teszel bele pénzt, mert fogja engedni. A szoftver úgy van megírva, hogy teljesíthetetlen dolgokat nem enged véghezvinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!