Kibírható napi 2 km gyaloglás/rollerezés a munkahelyre?
Sajnos a településemen nem vettek fel. Így utaznom kell majd. 17 perc busszal utána pedig 1,9 km az út. Aztán választhatok, hogy gyaloglom VAGY rollerezem. Bicikli nem hiszem, hogy opció sajnos, mert nincs hova letennem a kerékpárt. Nincs útban nekem pl. élelmiszer üzlet mondjuk egy spár, hogy beállítom es ott hagyom estére, meg nem is tudom lehetne -e.
Alapjáraton sportos vagyok. Szerintem olyan 25 perc alatt legyalogolnám. Vagyis bízok benne...:/
Illetve hát rollerrel szerintem kevesebb idő lenne. talán 15 perc alatt sikerülne megtenni az utat. De azert szerintem kimerítő lenne.
Kérlek írjátok meg az őszinte véleményeteket. Elfogadtam az állást, mert nem tudtam mit tenni. :((( de félek előre, hogy ezt nem fogom bírni sokáig és szörnyen sajnálnám, ha nem menne nekem, mert munka kell, pénz kell.
Köszi nektek!:)
Ez így igaz, szívesen sportolok, de azt a sétat inkább a párommal tennem meg mindennap. sokszor van hogy cipekednem kell dolgokat a munkahelyre aztán abból a szempontból kissé rossz lesz. De nem baj majd megoldom. ;)
Köszi nektek. Megnyugtattatok.
Persze, biztosan megoldod majd.
A cipekedéshez meg szerezz be -ha nincsen- egy megfelelő méretű, jó fekvésű, kényelmes hátizsákot és akkor gyerekjáték lesz az is (feltéve, hogy nem fél mázsás bútordarabokat kell hurcolni, de azért az nem tűnik valószínűnek).
Sok sikert az új munkahelyeden!
Na. Meg volt az első napom. Azért elég fárasztó volt, mert a vegén egy nagy dombra kell felmenni. :D meg kora reggel szét fagytam.
Nem volt kellemes a séta. Meg az a baj, hogy a főút mellett kell gyalogolni. Mellékutakon meg hosszabb lenne vagy 200m-rel, de lehet inkább váltanék arra, hogy ne mindig ezt a benzint szagoljam.:|
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!