Kibírható napi 2 km gyaloglás/rollerezés a munkahelyre?
Sajnos a településemen nem vettek fel. Így utaznom kell majd. 17 perc busszal utána pedig 1,9 km az út. Aztán választhatok, hogy gyaloglom VAGY rollerezem. Bicikli nem hiszem, hogy opció sajnos, mert nincs hova letennem a kerékpárt. Nincs útban nekem pl. élelmiszer üzlet mondjuk egy spár, hogy beállítom es ott hagyom estére, meg nem is tudom lehetne -e.
Alapjáraton sportos vagyok. Szerintem olyan 25 perc alatt legyalogolnám. Vagyis bízok benne...:/
Illetve hát rollerrel szerintem kevesebb idő lenne. talán 15 perc alatt sikerülne megtenni az utat. De azert szerintem kimerítő lenne.
Kérlek írjátok meg az őszinte véleményeteket. Elfogadtam az állást, mert nem tudtam mit tenni. :((( de félek előre, hogy ezt nem fogom bírni sokáig és szörnyen sajnálnám, ha nem menne nekem, mert munka kell, pénz kell.
Én pl reggel bicajozok 1 km-t a bölcsibe, utána 1.5 km-t a vasútra. Onnan vonatozok 22 percet, majd gyalogolok még 800 métert.
Hazafelé ugyanez csak nyilván vissza.
Még élek. Március 1 óta csinálom :)
Nem tűnik vészesnek. Akár elektromos rollert is vehetnél szerintem arra a napi 4km-re.
Én melóba azzal járok (napi 8km) és ingyen töltöm bent az irodában. Sokkal jobb, mint a BKV bérletre pazarolni. (ami amúgy is mindig a legrosszabbkor rohad le)
na ne már. 2 km az kutyafüle. Azért az nem a "nem tudom bírni fogom-e" kategória.
Lemértük, mert kíváncsi voltam anno (mondjuk alkalmazásban is megnéztük azért), de a kamaszom középiskolája 3,7 km-re van (barátok közt ez oda-vissza, zseniális fejszámítást végezve saccperkábé 7 és fél). Idén végez, ergo negyedik éve jár gyalog plusz 35 fokban és esőben, hóban is. Jár busz oda, de nem kért bérletet, pedig potom összeg. Van végszükség esetére nála mindig buszjegy, ha özönvíz lenne, vagy orkán erejű szél, de szerintem idén még nem használta egyszer sem.
Pedig nem egy sportos gyerek, kifejezetten kocka, aki a gép előtt "sportol" és akkor futna maximum, ha kergetnék.
Egészséges embernek, akár nő, akár férfi, ha elmúlt 3 éves és nincs még 75, ez nem okozhat gondot, ne viccelj.
Persze értem én, ez nem suli, hanem munkahely, ahova azért ha még fitten is mész, meló után fáradt leszel, de a 2 km bárhonnan nézve sem komoly távolság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!