Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Rollerezéshez milyen öltözéket...

Rollerezéshez milyen öltözéket ajánlotok?

Figyelt kérdés
Szóval mostanában ismét kedvet kaptam a rollerezéshez mert új rollert kaptam viszont szeretnék ilyen sportosan öltözni hozzá. Szeretném ha ilyen passzoló melegítő nadrág lenne meg valami egyszerűbb póló. Meg gondoltam még ilyen védő kesztyűre is, mert néha szokott fájni a tenyerem mikor fogom a kormányt és az összhatás is jobb lenne tőle. Meg valami kényelmes sportcipőre is gondoltam, ami ilyen szivacsos talpa van tehát nem a betont érezném alatta mint a skechers, na az valami nagyon kényelmes. Szóval ajánlanátok ilyesmi sport ruházatot ami valamennyire csajos is és így passzol egymással? Lehet márka is mint adidas, nike vagy bármi. :)

2021. szept. 12. 22:22
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!