Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Maganorvosnál kérhetik előre...

Maganorvosnál kérhetik előre a következő kezelés díját? Az 1. alkalom után a 2. alkalmat befizettették velem.

Figyelt kérdés

Tkp. az elsorol elkestem,ezert a konzultacio elmaradt.

Masodikra csak ugy mehettem, hogy befitpzettem elore a 25000 forintot. Csak egy sima nyugtat adtak. Nincs a kezemben bizonyitek,hogy ez nem az elmaradt elso alkalom dija. Utolag gondoltam erre...Ugyanezen napon egy nyilatkozatot is ala kellett irnom,hogy ha egy idoponton nem jelenek meg, a kezeles vagy konzultacio dijat felszamoljak.

Mi van akkor,ha holnap megtortenik s konzultacio,de kerik elore a 3. alkalom dijat? Nekem ez igy nem tetszik,hogy csak egy nyugtat adnak. Lehet, hogy egyik alkalommal majd gondolnak egyet,mondjuk, a3.-nal es azt mondjak a kezeles vegen,hogy 25000 lesz? Hogyan bizonyitom,hogy azt mar a 2.alkalom utan elore befizettem?

Jol gondolom,hogy egyszeru nyugtat adni a befizetesemrol nem jogszeru? Milyen iratot,okmynat, papírt kene kapnom?

2021. dec. 1. 21:56
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

19-es, nekem 25000 ft nagy penz, 120.000-et keresek,ezert nem is jarok maganorvosokhoz, csak most ravettek.

Szoval a 25000 ft nem akartam,hogy elvesszen vagy vmi...

2021. dec. 3. 00:00
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
Akkor esetleg próbálj meg időben érkezni. Nem lehetsz ennyire béna. Másodszorra sem sikerült abszolválni egy időpontra érkezést, pedig tudtad, hogy már eljátszottad a bizalmat. Rengeteg helyen 10-30 perces sávok vannak, mert sokan csak konzultációra mennek. Örülj, hogy egyáltalán fogadtak.
2021. dec. 3. 08:26
 23/23 A kérdező kommentje:
Orulok.
2021. dec. 3. 10:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!