Maganorvosnál kérhetik előre a következő kezelés díját? Az 1. alkalom után a 2. alkalmat befizettették velem.
Tkp. az elsorol elkestem,ezert a konzultacio elmaradt.
Masodikra csak ugy mehettem, hogy befitpzettem elore a 25000 forintot. Csak egy sima nyugtat adtak. Nincs a kezemben bizonyitek,hogy ez nem az elmaradt elso alkalom dija. Utolag gondoltam erre...Ugyanezen napon egy nyilatkozatot is ala kellett irnom,hogy ha egy idoponton nem jelenek meg, a kezeles vagy konzultacio dijat felszamoljak.
Mi van akkor,ha holnap megtortenik s konzultacio,de kerik elore a 3. alkalom dijat? Nekem ez igy nem tetszik,hogy csak egy nyugtat adnak. Lehet, hogy egyik alkalommal majd gondolnak egyet,mondjuk, a3.-nal es azt mondjak a kezeles vegen,hogy 25000 lesz? Hogyan bizonyitom,hogy azt mar a 2.alkalom utan elore befizettem?
Jol gondolom,hogy egyszeru nyugtat adni a befizetesemrol nem jogszeru? Milyen iratot,okmynat, papírt kene kapnom?
19-es, nekem 25000 ft nagy penz, 120.000-et keresek,ezert nem is jarok maganorvosokhoz, csak most ravettek.
Szoval a 25000 ft nem akartam,hogy elvesszen vagy vmi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!