Maganorvosnál kérhetik előre a következő kezelés díját? Az 1. alkalom után a 2. alkalmat befizettették velem.
Tkp. az elsorol elkestem,ezert a konzultacio elmaradt.
Masodikra csak ugy mehettem, hogy befitpzettem elore a 25000 forintot. Csak egy sima nyugtat adtak. Nincs a kezemben bizonyitek,hogy ez nem az elmaradt elso alkalom dija. Utolag gondoltam erre...Ugyanezen napon egy nyilatkozatot is ala kellett irnom,hogy ha egy idoponton nem jelenek meg, a kezeles vagy konzultacio dijat felszamoljak.
Mi van akkor,ha holnap megtortenik s konzultacio,de kerik elore a 3. alkalom dijat? Nekem ez igy nem tetszik,hogy csak egy nyugtat adnak. Lehet, hogy egyik alkalommal majd gondolnak egyet,mondjuk, a3.-nal es azt mondjak a kezeles vegen,hogy 25000 lesz? Hogyan bizonyitom,hogy azt mar a 2.alkalom utan elore befizettem?
Jol gondolom,hogy egyszeru nyugtat adni a befizetesemrol nem jogszeru? Milyen iratot,okmynat, papírt kene kapnom?
8-as,de ,hivtam oket fel tirzkor,hogy nem erek oda9.50- re,csak tizre,most indulok. 10.30- ra ertem oda. Tiszta ideg voltam,hogy nem ertem oda!
Mindenhonnan ennyit kesek es tiszta ideg vagyok ilyrnkor,hogy kesek,ez nekem nem szorakoztato vagy lazasag!
"hivtam oket fel tirzkor,hogy nem erek oda9.50- re,csak tizre,most indulok. 10.30- ra ertem oda."
"Mindenhonnan ennyit kesek"
De könyörgöm, ha tudod hogy ennyit fogsz késni, miért mondod azt hogy tízre érsz oda? Mikor tisztában vagy vele, hogy csak jóval később? Egyre inkább kezdem azt érezni hogy troll kérdés, mert ennyire életképtleen senki nem lehet...
8-as boking .com-on visszaddjak, nekem nyaron visszadtak,mert lemondtam!
Szallashelyenkent valtozo ez,pl. szallas.hu oldalon is,hogy hany nappal erkezes elott mondhatomle. Van olyan szallas,hogy akkor se kell utolag fizetni,ha egyaltalan nem megyek,pedig foglaltam. Egyenenk a szallasadok allitjak be a parametereket.
13-as, nem mertem bevallani,hogy tiz utan fogok,lehet erkezni...
Meg gondoltam,fel ora alatt hatha odaérek! Tizre volt megbeszelve,de 50-re legyek ott,azt mondtak.
Ferencvarosbol mentem a Csorsz utcaba, regggeli csucs volt. Amugy 45 perc a menetido bkk-val,holnapra csinaltam utvonaltervet,hogy ne kessek es mar 8 elott elindulok, 9.2o-30- ra kell ott lenni.
13-as en eleg eletkeptelen vagyok!
Mas szempontbol meg nagyon eletkepes😄
Nem vagyok egyszeru eset!🤔
"De hogy bizonyitom,hogy szoban azt mondtak,az elsot nem kell kifizetni, mert elkestem, a masodikat viszont elore fizessem ki? Ha ebbol gond lesz."
HA így állsz hozzájuk - öket tartod megbízhatatlannak, miközben TE vagy az -, akkor az ö érdekükben keress más valakit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!