Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Valóban van mitől félnie a...

Valóban van mitől félnie a magyar cégeknek ha idejön az Amazon ?

Figyelt kérdés
Már most sok olyat olvastam és halottam, hogy az online webshopok a csődre készélnek szinte. Elvileg pár éven belül elindul Magyarországon az Amazon. EZ sok webshopot üzemeltető cégnek nem tetszik , mert szerintük ez a csőd közeli helyzetbe fogja vinni őket , mert egy magyar cég nem tud versenyezni az Amazonnal. Ez igaz lenne ?

2021. nov. 23. 20:06
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2021. nov. 23. 20:07
 2/6 anonim ***** válasza:
86%

Elkepzelem ahogy a media marktba zokognak az emberek....

Mar hogy mennenek csodbe a nagyok? A kicsik oke, de oket meg kb senki nem hasznalja...

2021. nov. 23. 20:10
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Ő igaz azt nem írtam de nem az Euronics meg a Media mark panaszkodott hanem a kicsik
2021. nov. 23. 20:12
 4/6 anonim ***** válasza:
Megoldjak vagy bezarnak, a fogyasztot nem erdekli, csak az hogy olcson, gyorsan, zokkeno mentesen megkapja a termeket
2021. nov. 23. 20:16
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Majd szerződnek az amazonnal
2021. nov. 23. 20:20
 6/6 anonim ***** válasza:

Azt is mondják, hogy ne indíts webshopot, mert noname shoptól senki se vásárol.

Az emberek mindig megtalálják pillanatok alatt a "miért ne.." -t.

2021. nov. 23. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!