Miért nem lehet általában Paypal-lal fizetni magyar cégeknek on-line vásárláskor? Pl. Vaterán, Teszveszen, és magán vállalatoknál .
Minek szerződjenek oda?
A normális hazai vásárló hazai vásárláskor vállalja magát
Azért mert voltak akik visszaéltek a paypal visszavonási lehetőségével, átvették az árut, de a paypal-on azt jelezték nem kapták meg és visszakapták a pénzt.
Persze elöbb utóbb behajtják (ha tudják), de ehhez kinek van kedve? Olyan rendszer használni pedig ami ezt kiküszöböli, drága mulatság kis magyar cégeknek erre nincs kerete.
Hogyhogy minek szerződjenek oda?Milyen odaszerződésről van szó?
Több vásárlójuk lenne,egyszerűbben lehetne fizetni,a vevőnek biztonságosabban.
A banki átutalás -amit helyette lehet- a vevőnek az adatok megadása miatt aránytalanul nagyobb kockázat,hosszabb időbe kerül,és van ahonnan aránytalanul magas a díja.
Ha valaki on-line árul,ez lenne a legkézenfekvőbb fizetés.
Kedves 2-es;biztos,hogy ez így történt?
Ugyanis én 2 -két ,kettő - hónapja próbálok újra,ismétlem, ÚJRA kifizetni valamit,amit egyszer már kifizettem,megkaptam,megköszöntem,stb. és majdnem egy hónap elteltével a fizetett összeg vissza lett küldve az én paypal számlámra.
Nem tudom,mi volt,mi lehetett a probléma,kb.hetente zavarom őket,még nem derült ki semmi,mindig csak türelmet kérnek.Én szeretnék mást is rendelni,ami azóta már késő is,szeretném rendezni a visszaküldött pénzt is,és nem tudom.
Már arra is gondoltam,hogy egyszerűen pénzt küldök,lesz,ami lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!