Mit tud tenni a webshopom ellen?
Röviden: van egy számomra idegen személy, aki a fejébe vette, hogy tönkreteszi a webshopomat. Közölte, hogy feljelent a NAV-nál. És, hogy búcsúzzak el a kis üzletemtől.
A NAV felé soha nem volt tartozásom és minden számlám (kimenő, bejövő) rendben van, úgyhogy a NAV-os fenyegetése nem érdekel.
Mit tud tenni vajon ellenem?
1-es. Csak kiszállítás van, így nincs pénztárgépem. Mindenről elektronikus számlát állítok ki.
3-as Minden ilyesmi megvan. Az ÁSZF-et és az adatvédelmi szabályzatot júliusban írta meg egy ügyvéd.
2-es Jó kérdés. Benne vagyok egy csoportban, ami szúrja a szemét (állatvédelem). Ma elkezdett privátban zaklatni miatta. Én nem válaszoltam neki, erre azzal búcsúzott, hogy feljelent.
Az ilyeneknek az esetek 90%-ában csak a szája nagy, de lókukit se fog csinálni.
Egyébként ha értene a hálózatokhoz, akkor esetleg tudna csinálni egy DDOS támadást, de ha így lenne, akkor nem tenné, mert azt is tudná, hogy illegális és egyből ő lenne elővéve.
Röviden: szerintem ne aggódj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!