Paypalon kamu nevet és kamu lakcimet megadni bűncselekmény?
Látható egyáltalán másoknak a lakcímem másoknak akik utalnak? Illetve még egy fontos kérdés: Ha letrevan hozva a profilom akkor hogyan küldhetnek nekem oda pénzt,csak mondom az email címet,amivel felregisztraltam a paypalra?
A félreértések elkerülése érdekében semmi illegalisat nem csinálok,csak vasarolok illetve eladok a paypalon keresztül,de nem szeretném ha a valós adataimat látnák
És, ha gond lesz, hogy igazolod, hogy a tiéd a fiók???
Vagy az otp-ben is hamis adatokkal nyitsz számlát?
Ha egy éven belül eléred a 850 ezres limitet vagy ők bármit gyanúsnak gondolnak akkor be fogják kérni a személyidet. Ha nem küldesz be nekik semmit, mert hát nem tudsz, fél évig zárolva marad az egyenleg, aztán ki lehet utalni. Csak ugye nem tudod mert más nevet adtál meg :D
Az email címed kell a küldőnek és kész. Aműgy szerintem bűncselekménynek számít, de ezt kérdezd meg inkább a törvényes kategóriában.
Én egyszer belefutottam a 2500 eurós limitbe, és nem volt egyszerű igazolnom magam, pedig a törvényes adataimat használom. Neked az üzleti számlát javaslom, ott nem muszáj az igazi nevedet megadni.
Itt van, hogyan kell üzleti számlát használni:
Összességében: upgrade-eld business accountra, legyen hozzá olyan mailcímed, amiben nincs benne a rendes neved.
Nekem is business accountom van, mert eBay előadáshoz kellett. Nincs cégem.
Amúgy nem értem mi értelme lenne hamis adatokkal regelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!