6.os lottónál sorba kell eltalálni a számokat ahogy kihúzzák? Mert 2 öt sorba találtam el a 3 számot meg nem ugyan abba a sorrendbe?
Figyelt kérdés
2021. nov. 7. 16:24
1/7 anonim válasza:
Nem...
Nem tudsz a lottón "sorban" ikszelni. X-elsz 6 számot, ők meg kihúznak 6-ot.
Mindegy a sorrend.
2/7 A kérdező kommentje:
Tehát akkor is nyerek ha egy szam nem abba a sorrendben x.tem mint qmi q sorsolasba szerepel?
2021. nov. 7. 17:02
3/7 anonim válasza:
Magyarán ötösöd van a hatoson :) gratulálok a nyereményedhez. Nyertél 550000 Ft-ot :)
4/7 anonim válasza:
Hogy tudnád ugyanabban a sorrendben? Beikszelsz 6 számot, szerinted tudja bárki, hogy te melyiket ikszelted először? A szelvényre pedig emelkedő számsorrendbe teszik, mint ahogy a kihúzott számokat is a sorsolás végén.
6/7 A kérdező kommentje:
Én okoslottó alkalmazásban játszottam bocsánat elfelejtettem ezt kiírni. Ott látják milyen sorban adtam meg
2021. nov. 7. 18:10
7/7 anonim válasza:
Hagyd már ezt a sorrendet. Tök mindegy milyen sorrendben jelölöd be azokat a nyavalyás számokat. Stimmeljenek a bejelölt számaid azokkal amiket kihúznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!