SOS Mit tegyek? Vámkezelésű küldeményhez nem tudok minden adatot kitölteni!
Külföldről rendeltem egy csomagot, de pont az a lényege, hogy fogalmam nincs egy könyven kívül, amit én választottam ki, mert A és B csomag volt, hogy mi van benne. Nem tudom a feladó címét, a feladó irányítószámát, se a csomag tartalmát leírni, hogy mi van benne, se azt, hogy hány kilónak felel meg. A feladó nevéhez is az online üzletnek a nevét írtam be, annyit lehet látni csak.
Tegnap kaptam a levelet, ma mentem kérdezni, hogy mi az istent csináljak ezzel, mert a posta oldalán nem igazodtam el. Postán belül kereken megmondta a hölgy, hogy nem tud mit kezdeni, telefonáljak az ügyfélszolgálatnak. Ügyfélszolgálat nem vette fel 15 perc elteltével sem. 15 perc után vissza a postára, másik nő mondja a kérdésemre, hogy menjek fel egy emeletet, talán ott. Tök jó, megmutatta mit hol találok, de ezeket az adatokat nem tudom kitölteni. Maradt 3 napom, aztán visszaküldik a csomagot és elúszott a pénzem.
Mi lett azóta a csomaggal kérdező?
Én hasonló helyzetben vagyok, meglepetés csomag, szóval nem tudom, mi van benne és nem érem el a feladót, még 3 napom van, nagyon frusztráló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!