Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » SOS Mit tegyek? Vámkezelésű...

SOS Mit tegyek? Vámkezelésű küldeményhez nem tudok minden adatot kitölteni!

Figyelt kérdés

Külföldről rendeltem egy csomagot, de pont az a lényege, hogy fogalmam nincs egy könyven kívül, amit én választottam ki, mert A és B csomag volt, hogy mi van benne. Nem tudom a feladó címét, a feladó irányítószámát, se a csomag tartalmát leírni, hogy mi van benne, se azt, hogy hány kilónak felel meg. A feladó nevéhez is az online üzletnek a nevét írtam be, annyit lehet látni csak.

Tegnap kaptam a levelet, ma mentem kérdezni, hogy mi az istent csináljak ezzel, mert a posta oldalán nem igazodtam el. Postán belül kereken megmondta a hölgy, hogy nem tud mit kezdeni, telefonáljak az ügyfélszolgálatnak. Ügyfélszolgálat nem vette fel 15 perc elteltével sem. 15 perc után vissza a postára, másik nő mondja a kérdésemre, hogy menjek fel egy emeletet, talán ott. Tök jó, megmutatta mit hol találok, de ezeket az adatokat nem tudom kitölteni. Maradt 3 napom, aztán visszaküldik a csomagot és elúszott a pénzem.

2021. okt. 12. 17:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Azt kell ráírni amit rendeltél. Hogy a feladó mást is tett bele, arról neked nem kell tudni. Ha zsákbamacskát vettél, akkor azt írd rá. Be kell nyújtani a rendelés visszaigazolását, azon lesz egy összeg, az alapján fognak vámolni, az csak mellékes, hogy mi van benne.
2021. okt. 12. 17:49
 2/4 A kérdező kommentje:
És ha semmit nem írok arra a részre? Azt hiszem egy olyat olvastam, ha nem írom le ezeket, akkor - igaz drágább - átvilágítják és úgy nézik meg, és az alapján írnak vámot (ami lehet többezer ft is). Ez így van?
2021. okt. 12. 18:20
 3/4 anonim válasza:

Mi lett azóta a csomaggal kérdező?

Én hasonló helyzetben vagyok, meglepetés csomag, szóval nem tudom, mi van benne és nem érem el a feladót, még 3 napom van, nagyon frusztráló.

2021. dec. 14. 10:58
 4/4 anonim ***** válasza:
Azt kell ráírni amit rendeltél, ami a rendelés visszaigazolásában van, és azt az árat is.
2021. dec. 14. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!