Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Az évszázad gazdasági világvál...

Az évszázad gazdasági világválságának kezdetén vagyunk, mégis alig-alig aggódik 1-2 ember miatta?..

Figyelt kérdés

Aki kicsit képben van a világpiaci árakkal az látja hogy k*rva nagy gáz körvonalazódik..

Több szektorban fel fognak borulni a kiadás/bevétel arányok, emiatt rengeteg cég és kisvállalkozás fog csődbe menni.. 1 éven belül megduplázódhatnak az élelmiszerek árai, az üzemanyagárak 6-700ft körül fognak mozogni.

A 2008-a válságból okulva nem merik hivatalosan kijelenteni hogy válság kezdődik, mert attól még nagyobb káosz alakulna ki.

A 2022-es év benne lesz a történelemkönyvekben azt szinte borítékolni merem!..

2021. okt. 9. 22:13
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:

Amúgy nem értem miért szeditek szét a kérdezőt.

Benne van, hogy a következő válság lesz az évszázad válsága. Persze ezt így előre kijelenteni hülyeség. Viszont ha megnézzük sok minden utal arra, hogy magasabbról fogunk esni mint legutóbb. Például elértük a monetáris ciklus végét. Újra kell indítani a pénzügyi rendszert, amit pedig fájdalom mentesen nem lehet megcsinálni. Vagy ott van a túlárazott ingatlan piac, amit fedezet nélküli hitel pénzből pumpáltak fel. A jegybanki alapkamat folyamatos növekedése is arra utal, hogy be fog lassulni a gazdaság. Ha belasul a gazdaság nincs szükség annyi munkaerőre, ha pedig nincs munkád akkor nem tudod fizetni a hiteled, ha nem tudod fizetni a hiteled akkor el kell adnod az ingatlanod, ha sokan akarnak eladni egyszerre az túlkínálatot generál a piacon, ami lenyomja az árakat. Azt nem tudom, hogy a következő válság lesz e az évszázad válsága, de szerintem nagyobbat fog szólni mint a 2008-as válság.

2021. okt. 10. 20:30
 32/54 anonim ***** válasza:
Kérdező! A figyelt kérdésekhez adtam a kérdésed. 1 év múlva ilyenkor visszatérünk rá ;)
2021. okt. 11. 11:29
 33/54 anonim ***** válasza:
Jövök egy év múlva én is röhögni
2021. okt. 11. 11:48
 34/54 anonim ***** válasza:
51%
Balazska, most mar penzugyi josnak is felcsaptal? Igyal inkabb meg egy poharralnes fogd ra a nyuszira.
2021. okt. 13. 21:21
 35/54 anonim ***** válasza:
66%
Minden évben leírom, hogy most jön a nagy válság. Előbb utóbb igazam lesz és akkor én leszek a menő gazdasági szakember aki előre látta a válságot.
2021. okt. 13. 21:41
 36/54 A kérdező kommentje:
Komolytalanok vagytok...
2021. okt. 13. 21:45
 37/54 anonim ***** válasza:
Komolytalan kérdésre, komolytalan válaszok, mégis mire számítottál?
2021. okt. 14. 07:04
 38/54 A kérdező kommentje:
És szerinted mégis mi ebben a témában a komolytalan??
2021. okt. 14. 07:20
 39/54 anonim ***** válasza:
51%
Már 40Ft a legolcsobb sima vizes zsemle. Ez már akkor az? Ott vagyunk a válság közepén?
2021. okt. 14. 08:09
 40/54 A kérdező kommentje:
Még nem, de részben a gáz ára, részben pedig Kína intenzív nyersanyag/gabona felvásárlása miatt néhány hónap alatt megduplázódott gabonaárak gondoskodni fognak a magas élelmiszerárakról.
2021. okt. 14. 08:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!