Az évszázad gazdasági világválságának kezdetén vagyunk, mégis alig-alig aggódik 1-2 ember miatta?..
Aki kicsit képben van a világpiaci árakkal az látja hogy k*rva nagy gáz körvonalazódik..
Több szektorban fel fognak borulni a kiadás/bevétel arányok, emiatt rengeteg cég és kisvállalkozás fog csődbe menni.. 1 éven belül megduplázódhatnak az élelmiszerek árai, az üzemanyagárak 6-700ft körül fognak mozogni.
A 2008-a válságból okulva nem merik hivatalosan kijelenteni hogy válság kezdődik, mert attól még nagyobb káosz alakulna ki.
A 2022-es év benne lesz a történelemkönyvekben azt szinte borítékolni merem!..
Amúgy nem értem miért szeditek szét a kérdezőt.
Benne van, hogy a következő válság lesz az évszázad válsága. Persze ezt így előre kijelenteni hülyeség. Viszont ha megnézzük sok minden utal arra, hogy magasabbról fogunk esni mint legutóbb. Például elértük a monetáris ciklus végét. Újra kell indítani a pénzügyi rendszert, amit pedig fájdalom mentesen nem lehet megcsinálni. Vagy ott van a túlárazott ingatlan piac, amit fedezet nélküli hitel pénzből pumpáltak fel. A jegybanki alapkamat folyamatos növekedése is arra utal, hogy be fog lassulni a gazdaság. Ha belasul a gazdaság nincs szükség annyi munkaerőre, ha pedig nincs munkád akkor nem tudod fizetni a hiteled, ha nem tudod fizetni a hiteled akkor el kell adnod az ingatlanod, ha sokan akarnak eladni egyszerre az túlkínálatot generál a piacon, ami lenyomja az árakat. Azt nem tudom, hogy a következő válság lesz e az évszázad válsága, de szerintem nagyobbat fog szólni mint a 2008-as válság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!