Az évszázad gazdasági világválságának kezdetén vagyunk, mégis alig-alig aggódik 1-2 ember miatta?..
Aki kicsit képben van a világpiaci árakkal az látja hogy k*rva nagy gáz körvonalazódik..
Több szektorban fel fognak borulni a kiadás/bevétel arányok, emiatt rengeteg cég és kisvállalkozás fog csődbe menni.. 1 éven belül megduplázódhatnak az élelmiszerek árai, az üzemanyagárak 6-700ft körül fognak mozogni.
A 2008-a válságból okulva nem merik hivatalosan kijelenteni hogy válság kezdődik, mert attól még nagyobb káosz alakulna ki.
A 2022-es év benne lesz a történelemkönyvekben azt szinte borítékolni merem!..
"Legkésőbb jövő ilyenkor visszatérünk rá!.."
Ha nem lesz semmi akkor hagyod süllyedni a kérdést. Ha esetleg lesz akkor majd mondod, hogy te tudtad. Dehogy tudtad, de egyszer majd csak igazad lesz ha rendszeresen ezzel riogatod a népet.
Mivel előbb-utóbb mindig lesz valami válság, csak azt nem tudjuk mikor. Te se tudod. Csak eljátszod itt a jóst.
Hol vannak már akik ugyanezt jósolták 1-2-3-4-5 éve? Akkor is ilyen-olyan tutibiztos érzéseik voltak. Aztán nem lett semmi.
Nem hagyom a süllyesztőbe, ha nem felejtem el leírom hogy tévedtem! Bár nem hinném hogy tévedek..
Rendszeresen? Most leírtam és ennyi. Aki akar egyetért, aki nem nem.
Belátható időn belül el fognak indulni az élelmiszer árak fölfelé. Az a nagy kérdés hogy a bérek ezt mennyire fogják arányosan követni.
#25 Van benne lehetőség, de ahhoz azt nagyon jó helyen kéne elkapni.
2020 Februárjában kellett volna, de sajnos arról lecsúsztam..
Nagyon jó helyen kéne elkapni? De hát te pontosan tudod mi fog történni.
Mi, egyszerű halandók csak azt tudjuk (pontosabban hisszük az eddigi történelem alapján) hogy előbb utóbb lesz valami válság. De hogy idén vagy 5 év múlva?! Na de te ezt is tudod, akkor irány a tőzsde és gazdag leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!