Miért pontozzák le azokat, akik kriptovalutákat ajánlanak a gyakorikerdeseken?
"De például megkérdőjelezhető, hogy a kvantum számítógépek megjelenése lesz-e hatással erre."
A következő 50 évben biztosan nem. Előbb lesz a fénysebesség felével száguldó űrhajónk :)
Szerintem inkább csak nem akarnak felelőtlen tanácsokat adni.
A kriptopénzek története megint más ügy. Persze, hogy nagy viták vannak körülötte, mint minden más körül. Az is a vita része, hogy egyesek azt gondolják, hogy egyszer bukik az egész, de ugyanakkor a kriptopénzek oldalán állók is bukást jósoltak, de ők a bankrendszerét és az egész jelenlegi pénzrendszerét. Egyik sem akar elbukni. Sem a kriptopénzek, sem a pénzrendszer, a bankok. Ehelyett már elkezdődött egy folyamat. A bankok, pénzügyi szolgáltatók, befektetőcégek, vállalatok magukba kezdték olvasztani a kriptopénzeket.
Nekem az a bajom vele, amiért kezdetben örültem a létezésének: összesen arra jó, hogy a spekulációkat bátorító pénzrendszer fogyatékosságaira rávilágítson, bámulatosan beszédes lufi-alapanyag. Aztán lett ez, hogy tényleg már minden fogyatékos beáll spekulánsnak. Amivel semmi baj, amíg otthon csinálják maguknak, ha értitek, mire gondolok. :)
Láttunk csomó más témakörben jelentősen alulkvalifikált embereket, akik megcsinálták a szerencséjüket, aztán próbálták elhitetni a többséggel, hogy ők a túl óvatosak/gyávák ahhoz, hogy elérék azt, amit ezek az okosok. Ugyanolyan irritáló mindenütt. Belelő kettőt a falba, rárajzol egy céltáblát neked, aztán lesajnál ha nem lősz, teljesen jó.
28
Ezek csak scammerek. Azt akarjak hogy mindenki beizguljon es vegyen az osszes penzeert BITCOINT hogy feljebb menjen az arfolyam. Nem csak a gyakorikerdesen scammelnek. Mindenhol mashol talalkozok veluk. Allati rengeteg emberhez elernek.
Az osszes penzetekbol 5% - 10% belefektetett osszeg eleg. Ha 8 ev mulva $1M - ra no az arfolyam ahogy most josoljak akkor mar ezzel is jon a 80* - 100* profit. Csak esszel gyerekek.
29 - et irtam.
Ugy ertettem hogy $1M felettit josolnak. Mar 2026 - ra varjak az $1M-ot a 2040 - es diff szint miatt es olvastam elorejelzeseket hogy 2029 - re $5M felett is lehet. Ezzel jon ki a 80* - 100* matek. Ha 2029 - re $1M vagy felette az is jo 16* - 20*. Ha nem ez jon es helyette egy crypto crash akkor csak 5% - 10% -ot kockaztattatok. Ha bejon a joslat akkor orulhettek a penzeteknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!