Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Miért pontozzák le azokat,...

Miért pontozzák le azokat, akik kriptovalutákat ajánlanak a gyakorikerdeseken?

Figyelt kérdés
A kriptó évek óta bizonyít, egyelőre semmi indokotok nincs elítélni vagy ellene írni. A bitcoin 12 éve kikezdhetetlen, idén már ért 18 millió forintnál is többet. Ti pedig lemaradtatok (legalábbis azt hiszitek, évek óta), és abban bíztok hogy összeomlik, miközben csak nő és nő a total market cap. És reflexből nyomjátok a minuszt annak, aki pozitívan ír róla...

2021. okt. 7. 08:58
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
64%
Keress vissza, amikor pár száz dollárt ért, akkor is a GYIK szakértői folyamatosan degradálták, lebeszélték azokat, akik most milliomosok lehetnének, ha nem rájuk hallgatnak.
2021. okt. 8. 13:41
 22/34 anonim ***** válasza:
52%

"De például megkérdőjelezhető, hogy a kvantum számítógépek megjelenése lesz-e hatással erre."

A következő 50 évben biztosan nem. Előbb lesz a fénysebesség felével száguldó űrhajónk :)

2021. okt. 8. 13:44
 23/34 anonim ***** válasza:
49%
Az aki osszekoti a quantum szamitogepet a bitcoinnal az semmit se tud se a bitcoinrol se a quantum szamitogepekrol :))
2021. okt. 8. 14:02
 24/34 anonim ***** válasza:
A bányászatot fel lehet vele függeszteni, de mivel a 90%-a már ki van bányászva, ez max. egy masszív korrekciót okozna...
2021. okt. 11. 18:16
 25/34 A kérdező kommentje:
A bányászat nem azért van, hogy új bitcoinok jöjjenek létre, hanem hogy a tranzakciókat hitelesítsék.
2021. okt. 11. 18:37
 26/34 anonim ***** válasza:
Jelenleg még a fő profil az új bitcoin létrehozása.
2021. okt. 11. 18:52
 27/34 anonim ***** válasza:

Szerintem inkább csak nem akarnak felelőtlen tanácsokat adni.

A kriptopénzek története megint más ügy. Persze, hogy nagy viták vannak körülötte, mint minden más körül. Az is a vita része, hogy egyesek azt gondolják, hogy egyszer bukik az egész, de ugyanakkor a kriptopénzek oldalán állók is bukást jósoltak, de ők a bankrendszerét és az egész jelenlegi pénzrendszerét. Egyik sem akar elbukni. Sem a kriptopénzek, sem a pénzrendszer, a bankok. Ehelyett már elkezdődött egy folyamat. A bankok, pénzügyi szolgáltatók, befektetőcégek, vállalatok magukba kezdték olvasztani a kriptopénzeket.

2021. okt. 22. 21:00
 28/34 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az a bajom vele, amiért kezdetben örültem a létezésének: összesen arra jó, hogy a spekulációkat bátorító pénzrendszer fogyatékosságaira rávilágítson, bámulatosan beszédes lufi-alapanyag. Aztán lett ez, hogy tényleg már minden fogyatékos beáll spekulánsnak. Amivel semmi baj, amíg otthon csinálják maguknak, ha értitek, mire gondolok. :)

Láttunk csomó más témakörben jelentősen alulkvalifikált embereket, akik megcsinálták a szerencséjüket, aztán próbálták elhitetni a többséggel, hogy ők a túl óvatosak/gyávák ahhoz, hogy elérék azt, amit ezek az okosok. Ugyanolyan irritáló mindenütt. Belelő kettőt a falba, rárajzol egy céltáblát neked, aztán lesajnál ha nem lősz, teljesen jó.

2021. okt. 23. 06:37
 29/34 anonim ***** válasza:

28

Ezek csak scammerek. Azt akarjak hogy mindenki beizguljon es vegyen az osszes penzeert BITCOINT hogy feljebb menjen az arfolyam. Nem csak a gyakorikerdesen scammelnek. Mindenhol mashol talalkozok veluk. Allati rengeteg emberhez elernek.

Az osszes penzetekbol 5% - 10% belefektetett osszeg eleg. Ha 8 ev mulva $1M - ra no az arfolyam ahogy most josoljak akkor mar ezzel is jon a 80* - 100* profit. Csak esszel gyerekek.

2021. okt. 25. 14:15
 30/34 anonim ***** válasza:

29 - et irtam.

Ugy ertettem hogy $1M felettit josolnak. Mar 2026 - ra varjak az $1M-ot a 2040 - es diff szint miatt es olvastam elorejelzeseket hogy 2029 - re $5M felett is lehet. Ezzel jon ki a 80* - 100* matek. Ha 2029 - re $1M vagy felette az is jo 16* - 20*. Ha nem ez jon es helyette egy crypto crash akkor csak 5% - 10% -ot kockaztattatok. Ha bejon a joslat akkor orulhettek a penzeteknek.

2021. okt. 25. 14:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!