Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Tiltsam le a kartyam? Hulyeseg...

Tiltsam le a kartyam? Hulyeseget csinaltam.

Figyelt kérdés
Feldobott a fb ok egy emagos fozoedeny nyeremeny akciot ,ahol min.osszegert kikuldik a gepet,mert a moulinex kivezeti a termeket az emag webáruházrol.online kellett fizetnj,beadtam a bankkartya adataim es csak a jovahagyasnal utasitottam el a smartbankban. En hulye! Elobb nem volt gyanus. Csak akkor. Most ilyenkor megvannak a kartya adataim nekik vagy tiltsam a kartyat? A pénzem lekotottem rajta,levettem az online vasarlasi limitet is es nem engedelyeztem a külföldről vasarlast. Utana neztem a honlapot nem is magyarok. Szerintetek mi legyen?
2021. okt. 6. 12:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Jobb oldal az emag mint sok magyar oldal... Nem lesz bajod
2021. okt. 6. 12:26
 2/11 A kérdező kommentje:
De nem emag volt,vmi külföldi szar csak az osszes kepre ra volt montirozva a logo :(
2021. okt. 6. 12:30
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Akkor nem art ha tenyleg tiltatod
2021. okt. 6. 12:51
 4/11 anonim ***** válasza:

szerintem egyelőre jó és elég ez amit csináltál. A letiltás előtt inkább hívd fel a bankodat, hogy ők mit javasolnak: szükséges a letiltás így hogy nem hagytad nekik jóvá de már beírtad az adataidat, vagy nem kell tartanod hogy elszedik a pénzed.

rengeteg ilyennel találkoznak folyamatosan a bankosok. Ők tudják hogy mi az a pont ahol már érdemes letiltatni a kártyát. (azért érdemes ennek utánajárni mert az új kártya kiküldése időbe és pénzbe kerül - nyilván nem annyiba mint amennyit lenyúlhatnának ezek a csalók, de jelenleg úgysem férnek hozzá a kártyádhoz ha levetted a limitet szóval van időd utánajárni a dolgoknak)

2021. okt. 6. 12:56
 5/11 A kérdező kommentje:
Koszi utolso,felhivom oket.
2021. okt. 6. 13:14
 6/11 anonim ***** válasza:

Hát, a csaló oldalaknak nem szokásuk átdobni a banki megerősítő oldalra, hanem csak lenyúlják a kártyádról a pénzt és kész.

Ezzel együtt érdemes jelenteni a bankodnak és az Emagnak is, kártyát meg lehet jobb, ha újat igényelsz.

2021. okt. 6. 14:39
 7/11 Hintalow ***** válasza:

Nem a scammer oldal dobta át banki megerősìtő oldalra, hanem minden online tranzakciót banki hitelesìtèssel engedèlyeznek már csak.

Itt az a kèrdès, hogy a csalóknak meglettek e a kartyaadataid. Sajnos jó esèllyel igen, mert a banki jóváhagyó kör azután indul, ha az elfogadói oldalon vèglegesìtenek, ès már bejön az authorizáció a bankhoz.

Èn letiltanám ès kèrnèk egy újjat, az ingyenes.

Ès tanuld meg, csodák nincsenek, ha valami túl olcsó, hogy igaz legyen, az nem is lesz az 🙂☝️

2021. okt. 6. 15:15
 8/11 A kérdező kommentje:
Utolso,tudom pedig,de most hogy nem kapcsoltam? Nem aludtam éjjel,faradt vagyok.
2021. okt. 6. 15:32
 9/11 anonim ***** válasza:
#7: Csakhogy ez csak az EU-n belül érvényes. Egy ázsiai vagy amerikai weboldal zokszó nélkül végrehajtja a tranzakciót a banki hitelesítés nélkül! És mivel technikailag megoldható, a csaló oldalak ki is fogják kerülni az ilyen megerősítést.
2021. okt. 6. 15:35
 10/11 Hintalow ***** válasza:

Ès mèg is volt megerősìtès látod 🙂

Mondjuk az nem is hangzott el milyen domain-ű oldalra linkelt a hirdetès.

2021. okt. 6. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!