#20 Nem mindenki eszik húst, de a tojásban is van fehérje. Amúgy említettem példának a paradicsomos húsgombócot korábban. Nem számoltam pontosan utána, de becslés alapján kb. 500 Ft adagja. Csak nem egy napra kell főzni egyszerre. Zöldséget is meg lehet válogatni - ha nem kaliforniai paprikát vesz az ember, hanem TV-t, feleannyiba kerül, és abban is van vitamin.
Mindegy, elmondtam a véleményem, nem akarok erősködni. Szerintem meg lehet oldani, ha meghúzza az ember a szíjat.
2021. okt. 4. 18:03
22/30 anonim válasza:
Ez így van ahogy mondod, ha meghúzza a szíjat. Én meg azt írtam korábban, hogy szeretek minőségi(bb) ételeket enni, ebben nekem benne van akár a kaliforniai paprika is, meg a marhahús is. Én ennek a dupláját költöm minimum kajára, pl nem fogyasztok tehéntejet, az alternatívák pedig nem olcsóak, szeretem a minőségi húsokat és sajtokat, bizonyos gourmet termékeket. Más dohányzik meg iszik, én ebben élem ki a "függőségemet" :)
2021. okt. 4. 23:00
23/30 anonim válasza:
Én egyetemistaként ennyit költök havonta az étkezésemre, én teljesen jól kijövök belőle.
2021. okt. 5. 08:49
24/30 anonim válasza:
Csak kaját ki lehet ennyiből hozni, de ha másra is kell, akkor már nem elég. Éltem hasonlóan, ha pl új nadrágot kellett vennem, mert kikopott vagy lyukas lett, az már "nagyberuházásnak" számított, hogy 5000 Ft-ot kiadjak érte. Konkrétan hónapról hónapra élsz ilyenkor, igazán jót nem eszel, eléggé lejjebb kell adni az igényekből, mint a szórakozás, de még a piperékben is az olcsóbbat veszed. Félretenni kb nem tudsz semmire, beteg ne legyél, mert anyagi csőd. Vagy a bevételeket kell növelni vagy a lakhatási kiadásaidon faragni.
2021. okt. 5. 08:56
25/30 anonim válasza:
45-50 egy személyre bőven elég kell legyen. Nekünk havi átlag 100e az élelmiszer 2 felnőtt és 3 pici gyermek mellett.
Mondjuk nem követünk semmilyen gourmet trendet, sima hagyományos magyaros rántott hús, sült krumpli, borsó főzelék, pörkölt stb vonalon mozgunk.
De nem is az étkezési szokások a kérdés témája, illetve ha kevés a pénzem nem járok fine dining étterembe, nyílván.
2021. okt. 13. 10:38
26/30 anonim válasza:
utolsó 5 embernek havi 100e Ft a kaja? :O mesélj még kérlek, amikor 1 kiló krumpli vagy vöröshagyma 300 Ft/kg, a zöldség megfizethetetlen, a felvágott dettó, a kenyeret most emelték 30%-al és még 1x emelik ugyanennyivel a jövő hónaptól, a csirkemell kb 1500 Ft/kg
2021. okt. 13. 10:49
27/30 anonim válasza:
#26: lehet elkerülte a figyelmed de nem 5 felnőtt ember, hanem 1 férfi, 1 nő, 3 kisgyermek 5 éves kor alatt.
És ez nem mese, hanem tények mert minden kiadást írunk. Így mcdonalds, kfc, pizza és egyéb eseti büfé, vagy házhoz szállításos kaják is benne vannak a havi ÁTLAG(!!!) 100e forintban.
2021. okt. 13. 11:10
29/30 anonim válasza:
engem meggyőztél, 28-as (NEM)
2021. okt. 13. 11:37
30/30 anonim válasza:
Na örülök neki. Bár nem akarok senkit meggyőzni, csupán tényeket írtam.
Mi írunk minden költséget, így tudok tényeket írni. Mások sokszor csak a levegőbe beszélnek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!