Akinek csak rezsire és élelmiszerre elég a fizetése, azok nem szomorúak emiatt?
Akkor voltam szomorú, mikor még milliókat kerestem, és álmatlan éjszakákon át töprengtem azon, hogy mire verjem el a pénzemet.
Mikor már elegem lett, elmentem közmunkára 75 ezerért.
S azóta boldog vagyok.
Nem voltam szomorú, amíg ilyen helyzetben voltam. Ugyanis ha Neked megfelel az, hogy az alapvető dolgokat tudod biztosítani magadnak és nincs igényed többre, akkor miért is lennél búbánatos?
Szomorú..., inkább elkeseredett akkor lennék, ha az alapvető dolgokat nem tudnám biztosítani. Az is csak egy rövid ideig, aztán a lovak közé csapnék. :)
Amíg nem tapasztaltam meg, milyen az, ha még a feneked alatt is megfújják a széket, addig nem hiányzott ez az érzés. Minden mással is így vagyok.
Én vallom, hogy minden fejben dől el függetlenül attól, hogy hova születtél. Tudom, mert pusztáról indultam egy "lyukas" gatyával és totális reménytelenséggel. A kifogásokat soha nem szerettem, azokat az embereket pedig, akik arra fordítják az energiájuk jelentős részét, hogy megmagyarázzák maguknak és a környezetüknek, hogy mit miért nem tudnak meglépni, csak sajnálni tudom.
Elnézést, ha valakit ezzel megbántottam... :)
5-ös, amiket felsoroltál mind pénz kell szinte, akkor sorolom:
Könyvtár-éves díj (Bp-en elég magas)
Olvasás-(könyvtár-éves díj, vásárlás-horror árak, esetleg piacon venni, vagy neten használt könyvet, de akinek a kajára futja, szerinted akár 500 Forintot is ad egy könyvért, amin tudna venni x zsömlét és mondjuk egy olcsó felvágottat?)
Kirándulás-jó cipő hozzá, ha esetleg a túrahely messzebb van és oda kell jutni, jegy-bérlet-benzin
Tv-zés-tévé megvásárlása
Internet-internet bekötése, havi díj fizetése
Séta a ház körül, Torna a lakásban, beszélgetés-na ez ingyen van :D
Rejtvényfejtés-meg kell venni a rejtvényfüzetet
Társasjáték-meg kell venni a társasjátékot
Főzőcske, sütögetés-szerinted, akinek be kell osztani a pénzét és a legolcsóbb kajákra futja az szerinted hétvégén a sajttortát készíti el unaloműzés gyanánt?
Ezek a dolgok jó, ha van legalább valami pénz, de mint a kérdés is írta, csak rezsi és élelmiszerre jut, tehát ezekre a "luxus" cikkekre nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!