Akinek csak rezsire és élelmiszerre elég a fizetése, azok nem szomorúak emiatt?
Figyelt kérdés
hogy másra nem jut.2021. jún. 11. 19:32
11/14 anonim válasza:
3-as vagyok. Meggondoltam magam, mégsem vagyok szomorú. Semmi okom nincs rá, szeretek éhezni, az a legjobb dolog a volágon. (legalábbis gondolom, mert mikor enne kellenkezőjét írtam lepontozott valami kretén állat)
12/14 anonim válasza:
Nem pontoz le senki. A rendszer olyan, hogy felhasználónként van "értéke" mindenkinek. Ha egy kevésbé "értékes" felhasználó hasznosnak találja a válaszod, attól még lehet, hogy piros jelzésű értékelést mutat a rendszer. Minél nagyobb értékkel bíró felhasználó találja hasznosnak a válaszod, annál jobban haladsz a "zöld" felé. Ha ugyanez az értékesebb felhasználó nem találja hasznosnak a válaszod, akkor nagyobb sebességgel haladsz a piros jelzés felé, mintha sok kevésbé értékesnek minősített felhasználó teszi ugyanezt.
Engedd el ezt a lepontozást/felpontozást, mert nem mutatja a valóságot. Valami okos találta ki ilyen formában ezt a hülyeséget. Még a kezdet kezdetén normálisan működött ez is, aztán változtatták át ilyenné.
13/14 anonim válasza:
A főzés számomra egyértelműen pénzspórolás. A készen vett főtt, sült étel mindig drágább, mint amit én készítek el. Nyersanyagokat venni olcsóbb.
14/14 anonim válasza:
Ha valaki tényleg ennyire keveset keres, akkor gondolom éjjel-nappal dolgozik, pluszmunkát vállal és örül, ha beesik az ágyba munka után. Akkor szomorkodni sincs ideje és ereje. De azért a legtöbb ember ennél jobban él.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!