Havi 45-50ezer Ft elég élelmiszerre? Kicsit stresszelek.
Napi 1200 ft, en ebédig nem huznam ki vele. De persze vizes zsomlen parizsivel es darált csirkemaradékokkal biztos el lehet vegetálni ennyibol.
Mi 120k korul eszunk ketten.
Budapesten van ingyen népkonyhák.
Ha nem jön be, akkor plazmaadás kéthetente.
Nem, ez nagyon kevés, főleg, hogy nemcsak kajára kell.
Ebből kéne még a tisztítószereket is venni, gondolom, valamivel csak kell takarítani, mosni, mosogatni, fürödni, fogat mosni, stb..... Vannak kopó berendezések, javítanivalók, edények, egyéb holmik. Ruha? Alkalomadtán gyógyszer?
Hű, sürgősen keress lakótársat, vagy több bevételt. Ez így biztosan kivitelezhetetlen. Sajnálom :(
#9!
És a nap többi étkezésére mit egyen és mennyiből?
Mert sokan leragadnak az ebédnél, ami csak 1 fogás a napon. És a reggeli? És a vacsora? Már meg sem említem a tízórai-uzsonna...
Azért 3-szor csak kéne enni minimum egy nap. És változatosan illene, hogy ne legyenek betegségek, hiszen akkor meg arra kéne többet költeni.
#15 Ha kíváncsi vagy, én pl. zabpelyhet eszem minden reggel, fahéjjal, almával, vagy banánnal. 230 Ft fél kiló zabpehely, és az nem egy napra elég. Legyen mondjuk nagyságrendileg 200 Ft egy ilyen reggeli, és szintén egészséges (de persze nem "minőségi", vettem a célzást). Tartunk reggeli-ebéd 600 Ft-nál eddig.
Vacsorára szoktam túrót tejföllel, meg zöldséget enni, de lehet rántottát, palacsintát, főtt krumplit, vagy bármi más hasonlót. Simán megvan az is 400-ból (most mondtam valamit). Tehát 1000 Ft-ból kihozok egy napot (reggeli-ebéd-vacsora), és nem éhezek, értékes tápanyagokat is viszek be. Az 30 ezer per hó.
A lényeg, hogy meg lehet oldani, ha akarja az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!