Mennyi az a minimum összeg, amiből fent tudnád tartani magad?
Idén sikerült egy nagyobb financiális célunk (lakás), így most következő lépésként a 6-12 hónapos vésztartalékra gyűjtünk. Most jelenleg csak 3-4 csücsül a számlán.
Gondoltam ehhez kíváncsiságból kiszámolom, hogy ténylegesen mennyi is, ami minimum kell a túléléshez (rezsi, kisebb hitel, autó kötelező, alap kaja, alap tisztálkodó szer, bérlet, kötelező gyógyszerem stb). Hát meglepődtem. Az összes tényleg fontos és alap dolgunk kijönne 175 ezerből kettőnknek. Ehelyett mi 340 ezret költünk minden hónapban. (Nem ennyit keresünk)
Érdekelne, hogy nektek mennyi a minimum, amiből kihúznátok az alap számlák fizetésével? Most nem beleszámítva a mosógép elromlását stb.
Vagyonőrként keresek bruttó 560.000 ft-ot 180 órával.
Mivel bérleti díjat, rezsit is kell fizetnem, valamint tanulok is mellette, kaja is költség, így minimum nettó 300 kell egy magamra.
Nekünk is van hazunk.
Egy ideig írtam a kiadásokat.
Nekünk kB 300 ezer Ft kell,de ebben benne van minden, úgy értem hogy ruha vásárlás, gyereknek cipő, baba úszás.
Nagyvonalakban:
Hitel 48 ezer ft
Rezsi 60 ezer ft
Kaja 70 ezer ft
Tankolás munka miatt 15 ezer ft
Ez egy olyan minimum, amit muszáj kifizetni.
Érdemes írni a kiadást.
Személy szerint én melloztem a kV, peksuti, ez-meg az vásárlásokat útközben.
Valamint folyamatosan eladom a régi ruháimat, ezek árából veszek újat.
En is mindig becsapom magam azzal, hogy ezt kiszámolom, és rájövök hogy havi 300ezret félre kéne tennem havonta.
Aztán arra is rajovok, hogy 1 hónap hosszú, és nem számolok csomó dologgal.. egy megfazas 10ezer a patikában, mososzerek, takaritoszerek, egy fogfájás maganorvosi ügyeleten, egy bekrepált gáztűzhely, nyaralás,karácsony, iskolakezdes, iskolai tábor, ruha néha, allatorvosi ügyelet, nameg az hogy ma már éhezni is drága,mert ami tavaly 60ezres nagybevasarlas volt a tescoban az most inkább 90ezer..
Szóval 300 minimum a fix, de a 600bol jó ha havi 150et el tudok tenni.
6-os
Híres hazai vállalkozónál.
Viszont ezért sofőr, ha kell recepciós, ha kell anyag beszerző is vagyok.
Nem sima portás munka.
"Vagyonőrként keresek bruttó 560.000 ft-ot 180 órával."
Az igazán szép, de én gyárban gyártósoron keresek nettó majdnem ennyit 180 órában.:) Tény, hogy 12 órás 4 műszak, de a munkaidő egyharmadában csak dokumentálni kell a gépen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!