Mibe fektetnétek egymillio forintot és miért pont abba?
Figyelt kérdés
2021. szept. 15. 10:55
11/22 anonim válasza:
Azt inkább félretenném, nem kezdenék vele semmit. Majd később jól jön még.
12/22 A kérdező kommentje:
Én igazábol nem vagyok valami nagy nyaralos tipus, elöbb költeném el kajára mint nyaralásra, de ezzel meg az a gond, hogy étteremre sajnálom, ha meg otthon főzők super kaját az apropénz attol alig fogy az egymillio. direktbe elherdálni meg végkép nem akarom. nyilván élhetnék honapokig belőle kaviáron meg homáron:)))
2021. szept. 15. 12:55
13/22 anonim válasza:
#4: Megkérdezhetem, hogy melyik webshopot? Kicsit furcsa nekem, amit 1 millióért eladnak, az annyira nem termelhet pénzt.
Többiekkel egyetértek, ha csak 1 millió forintod van a kriptón kívül, akkor ne tedd semmibe. Esetleg akkor, ha van fix állásod, szüleiddel élsz, és nem kell, hogy legyen megtakarításod. (Persze ilyenkor fontos, hogy elkezdj gyűjteni, de a kriptó annyira csalogató, hogy kár lenne lemaradni, ha van miből).
14/22 A kérdező kommentje:
shoprenter nem? annyiért vesztegetik, gonolkoztam már azon is
2021. szept. 15. 13:31
15/22 anonim válasza:
Most állunk át shoprenterről, tényleg szar volt az oldal mikor megvettük jól átvertek minket, de azóta felfuttattuk és 300 ezret hoz.
16/22 anonim válasza:
En beraknam azt is kriptoba. Bitcoinba.
18/22 A kérdező kommentje:
17 es részletesebben?
2021. szept. 17. 10:13
20/22 A kérdező kommentje:
9 ezek hány százalékosan?
2021. okt. 18. 07:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!