Mibe fektetnétek egymillio forintot és miért pont abba?
Hát az attól függ.
Ha egymillió Ft a teljes spórolt vagyonom lenne akkor szerintem semmibe. Minimális kockázattal kb semmi hozamot nem produkálna, a befektetés költsége megenné a hozamot. Ha csak ennyim van, legalább az inflációnál többet ne bukjak.
Ha meg ezen kívül lenne több tíz millióm csak megtakarított vagyon, akkor abból egyet beletolnék valami kriptovalutába, aztán nézzük mi lesz.
"1 milla az nem sok pénz, egy hetes nyaralás a balcsin"
3 hét all-inclusive törökben :D
Utolsónál a pont. De sztem ebből még hét is kijön Türkiyében :D Ezert sem ertem miért mennek az emberek itt a "büdös pocsojába" annyiért amennyiből török vagy egyiptom lazan megvan.
Amúgy én befektetési alapokba raknám. Kiválasztanék 3at mondjuk, és akkot megosztva lenne. Rendszeres befektetéssel kis összeggell csinálom és eddig megvagyok elégedve. Én most 3-4 milliót akarok majd befektetni. De azt olyan 7-8 alapba a biztonság kedvéért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!