Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyi esélye van...

Szerintetek mennyi esélye van annak, hogy a MÁV válaszol a jelentkezésemre?

Figyelt kérdés

Jelentkeztem olyan egy hete az egyik álláshirdetésükre.

Idén végeztem szakmán, azóta recepciósként dolgoztam egy keveset egy hotelben, ezt az önéletrajzba nem írtam bele. Szerettem volna egy másikat leadni amiben ez bele van írva, de ugyanarról az e-mail címről nem tudok kétszer jelentkezni.

Szerintetek fognak keresni, vagy inkább nem foglalkoznak 20 évesekkel még? Elég nagy felelősségű munkára jelentkeztem, forgalmi szolgálattevőnek.

2021. szept. 14. 21:01
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Jelentkeztem általános pályavasúti előadó pozícióra, azt hiszem ez a neve, elégge megbonyolítják ezeket a pozíció neveket.

Onnan is ezt a levelet kaptam, hogy nem engem választottak.

Én még arra tippelek, hogy 20 éves pályakezdőt nem akarnak betanítani, mert túl fiatal és tapasztalatlan vagyok.

De pont erről szól a képzés, hogy ott elsajátítsam a tananyagot és a gyakorlatot.

A forgalommal nem lenne baj, mivel érdekel és van akarat bennem arra, hogy sikeresen el is végezzem ha túljutok az egeszségügyi és pszichológiai alkalmasságin.

A pü-számvitelt úgy végeztem el, hogy én ezzel nem is akarok foglalkozni, csak legyek túl rajta..

Mindenesetre ha legközelebb is lesz hirdetve ilyen pozíció, jelentkezek. Hátha legalább felvételire behívnak.:)

2021. okt. 13. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!