Szerintetek mennyi esélye van annak, hogy a MÁV válaszol a jelentkezésemre?
Jelentkeztem olyan egy hete az egyik álláshirdetésükre.
Idén végeztem szakmán, azóta recepciósként dolgoztam egy keveset egy hotelben, ezt az önéletrajzba nem írtam bele. Szerettem volna egy másikat leadni amiben ez bele van írva, de ugyanarról az e-mail címről nem tudok kétszer jelentkezni.
Szerintetek fognak keresni, vagy inkább nem foglalkoznak 20 évesekkel még? Elég nagy felelősségű munkára jelentkeztem, forgalmi szolgálattevőnek.
Szerintem fognak,de ha nincs fsz végzettséged,akkor képzés lesz előtte.
Többnyire megvárják hogy összejöjjön egy csoportra való ember és behívnak felvételire , aztán ha sikerül,akkor küldenek alkalmasságira stb...
Tisztában vagyok azzal, hogy előtte el kell végeznem a képzést és le is kell vizsgáznom.
Sajnos jött a határidő lejárta után az e-mail, hogy nem rám esett a választásuk.
Majd legközelebb jelentkezek megint.:)
Ezt mondjuk nehezen hiszem el.
Felvételire mindenkit behívnak,aki megfelel a jelentkezés feltételeinek.
Az kicsit megrostálja az embereket,aztán eü és pszichológiai alkalmassági ismét.
Ha mindezek megvoltak, utána szoktak értesíteni,ha felvettek vagy ha nem férsz bele a létszámba.
Ilyenkor viszont 99% hogy felajánlanak más lehetőséget,ha nem zárja ki bármi az alkalmasságot.
Úgy kell lasszóval fogni a vasúthoz az embereket.
Szóval kizárt dolog,hogy egy bocs nem te emailben leráznának.
"Tisztelt ...!"
Köszönjük, hogy megtisztelte bizalmával vállalatunkat és jelentkezett a karrierportálon meghirdetett forgalmi szolgálattevő pozíciónkra!
A rendelkezésünkre bocsátott adatok alapján megvizsgáltuk foglalkoztatásának lehetőségét, ezúttal sajnos nem Önre esett a választásunk.
Továbbra is szívesen fogadjuk jelentkezését nyitott pozícióinkra, melyeket megtekinthet a www.mavcsoport.hu/karrier oldalon.
További álláskereséséhez sok sikert kívánunk!
Üdvözlettel,
MÁV Zrt."
Két pozícióra is jelentkeztem, mindkettőre ilyen e-mailt kaptam MÁV-os e-mail címről.
Lehet érdemes lenne más pozíciót megpályáznod a vasútnál.
Egyébként nekem hihetetlen,hogy egy felvételire nem hívtak be.
Ráadásul ezzel a végzettséggel.
Csak mert egy sima érettségivel is örülnek ha valaki a vasúthoz jönne.
Ráadásul nem egy egyszerű szakot végeztél,tehát jó eséllyel menne a forgalom is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!