Ha van egy ötletem a youtubenak, youtubera akkor hogy tudom felvenni velük a kapcsolatot?
@ 21:53
Általában azok akarják "eladni" meg "levédetni" az ötletüket, akiknek se tudásuk, se anyagi forrásuk nincs rá hogy megvalósítsák.
De ha milliokat hozna utolso..
Vagy millio nezettséget stb
Azert nezni kene a befektetés es hozam kozti kulonbségeket..
Akkor ennyi erővel én meg levédetem meg eladom a Teslának a repülő autók "ötletét". Igaz hogy nem tudom megcsinálni, nem igazán létezik még hozzá a megbízható technológia és az infrastruktúra, de azért ha majd egyszer ezek létre jönnek, akkor majd fizetik nekem a csillió dollárokat, mert hát még is csak az "ötlet" az az enyém volt.
Ugye milyen abszurdul hangzik?
Ötletet nem lehet levédeni, csak konkrét kivitelezést, technológiai megoldásokat. De ha ugyanazt a végeredményt más technológiai megoldással is el lehet érni, akkor fújhatod, hogy levédted.
A Google-t meg azért nem lehet elérni, mert több milliárd felhasználójuk van. Ha csak minden 100-adiknak van egy ötlete vagy kérdése, akkor is sok millió levelet kéne elolvasni, megválaszolni, amire rengeteg munkaóra menne el, ami általában nem térülne meg a cégnek. Ezért egyoldalú a supportjuk, csinálnak FAQ meg support tájékoztató oldalakat, ha nem oldja meg a gondod, így jártál, nagyon minimális az emberi kapcsolattartásuk - az is leginkább csak a nagy cégekre, komoly üzleti bevételt jelentő kapcsolatokra korlátozódik, akikkel megéri nekik aktívabban, személyesen kommunikálni.
Új fejlesztési ötleteket a fejlesztőik hoznak nekik. Vagy menj el hozzájuk fejlesztőnek, vagy ismerkedj meg valakivel, aki már fejlesztőként dolgozik nekik - vagy építs fel egy kellően népszerű fejlesztői blogot, vlogot, könyvet, egyéb olyan felületet, ami miatt felfigyelnek rád és kíváncsiak lesznek a véleményedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!