Honnan tudok tanulni pénzügyi döntésekkel kapcsolatos dolgokat? Vagy olyan szakembert aki eléggé képzett?
Fiatal vagyok, és szerencsére jól keresek, de nem akarok meggondolatlan döntéseket hozni.
Nem befektetésre gondolok, hanem a pénz elköltésére.
A keresetemhez, megtakarításomhoz képest mennyiért szabad autót venni, egy drágább kategóriánál vajon milyen szervízárak vannak.
Érdemes-e megvenni egyáltalán, vagy jobban járok a lízingeléssel?
Mikor érdemes lakást/házat venni, mennyiért, milyen további költségei vannak?
Melyik hitelt érdemes választani és miért?
Ha szeretnék vállalkozást nyitni a megtakarításomból, hogyan fogjak neki, mennyi pénz kell hozzá, üzleti terv kidolgozása, stb...
Rengeteg könyvelőt és tanácsadót találtam az interneten, de honnan tudnom eldönteni, melyikük dolgozik precízen és ért mindenhez?
Hogyan induljak el ezen az úton? Illetve hol olvashatok hasznos dolgokat, amik valósak is?
Rengeteg könyvelőt és tanácsadót találtam az interneten, de honnan tudnom eldönteni, melyikük dolgozik precízen és ért mindenhez?
FB csoportot keresnék, és ott kérnék ajánlásokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!