Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Szöveges-történet alapú...

Szöveges-történet alapú játék, döntésekkel ONLINE. Melyik ez?

Figyelt kérdés
Sziasztok, keresek egy online játékot amit pár hónapja találtam meg és most nagy szükségem lenne rá. A játék szöveges alapú és történettel rendelkező de nem szöveges command-okkal kell a játékban "előre haladni", hanem checkbox-okkal való választási lehetőségek vannak. A weboldal egy sima fehér background-dal rendelkezett és rögtön megkérdezte hogy szeretnél e a játékkal játszani, majd rögtön a történet elejével kezdte. Minimalista volt a kinézet de jól hatott. És ha jól emlékszem ez egy kalandjáték volt. Ezt a játékot keresném (nagyon sokat kerestem már de nem találtam meg sehogy) és nagyon örülnék ha valaki kisegítene. Előre is köszi szépen.

2020. dec. 24. 18:38
 1/3 A kérdező kommentje:
Ui.: Amit még kihagytam, ez a játék angolul volt teljes egészében. :)
2020. dec. 24. 18:40
 2/3 A kérdező kommentje:
UPDATE: Azóta megvan. Choice of Deathless a neve annak amit kerestem. BTW, azért kellett megtalálnom ezt a játékot mert el akarom készíteni a magyar megfelelőjét. Ha érdekel valakit akkor akár majd publikálhatom ide is. :)
2020. dec. 24. 18:56
 3/3 anonim ***** válasza:
Late Shift hasonló játék, érdemes átfutni rajta párszor. (persze ez nem webes)
2021. jan. 10. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!