Ha beperelték Mi a teendő? Hány nap után kapom meg egyáltalán az idézést? Mit kell fizetnem ha kell?(Mármint a perkölcségekre gondolok nem amit követelnek)
Van rá esély , hogy egy ember beperelt .Miután nem megfelelő szolgáltatása miatt először tőle kértem. Először hajlott arra ,hogy visszaküld ( utólag kiderült csak hitegetett) letíltott . Ekkor mivel PayPal on küldtem visszaigényeltem .Pár nap múlva kaptam tőle ,a PayPal os e-mailcímemen keresztül egy fenyegetést , hogy ilyet én nem tehetek , ,,átvettem’’ a terméket .
Ezért ő be fog perelni .Ami nekem több mint 200000-be krülni! Nagyon megíjedtem egyből leállítottam a visszaigénylést.
És ezt meg is írtam neki .
Erre a válasz az volt ,,ahogy szeretné’’
Nagyon tartok attól , hogy nem állt el a pereléstől és mivel letiltott semmi esélyem , bizonyítani ártatlanságom, bizonyítékok pl screenshot hiányában. Ui.: Az összeg amiért perelne 15000 és engem rendkívül aggaszt , hogy 15000 miatt amit már nem is akarok visszakapni belehúzhat egy több mint 200000-es nem is tudom mibe !
Kérem segítsenek mit tehetekS.O.S
Normálisan nem tudnál fogalmazni?
Szolgáltatást vásároltál tőle, amit nem teljesített kielégítően.
Erre visszakéred a pénzt, és ő fenyeget?
Nagyon zavaros.
Hagyd már abba, már harmadszor írod ki.
Jól figyelj, leírom még egyszer, de aztán felejtsd el a témát: NEM PEREL BE, NINCS RÁ JOGALAPJA. Ha pert is akarna indítani, körberöhögnék őt a bíróságon. Lúzer vagy, hogy ilyen ijesztgetés miatt elálltál a követeléstől, de ez van, tanultál belőle, legközelebb nem dőlsz be minden hülyeségnek.
Az utolsó komenntelőnek
Igen 3- Járai is kiírók mert a gyakori kérdések minden 24 órrában visszalöki
Jesszus, kérdező...
Hogy boldogulsz az életben? Nem tudsz írni, nem tudsz fogalmazni, fogalmad sincs a világ dolgairól, jogrendszerrol, stb...
Ha még csak mondjuk 14 éves vagy akkor érthető a tajekozatlansag, de a többi.... :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!