Mit csináljak? (Shein)
Figyelt kérdés
Már több mint két hete rendeltem egy csomagot Sheinről, amit el kezdtek (repülővel) szállÍtani 08.23-án, ma ugye 09.02. van és azóta ugyanezt Írja ki ha rányomok a csomagkövetésre: 'In transit'. Csak a rendszerrel lehet probléma, vagy a csomag akadhatott el? Mellesleg ha rámegyek a DPD hivatalos weboldalára, azt Írja ki hogy még nem vették át. Ha valakinek van hasonló élménye, tapasztalata az oldallal kapcsolatban, kérlek Írja le.2021. szept. 2. 19:37
1/2 Lena7 válasza:
Velem is ez van.😅
Viszont én még csak 5 napja adtam le a rendelésem.
Szerintem írj az ügyfélszolgálatnak.
Ők biztosan tudnak majd neked segíteni.
Ha nem érkezik meg a csomag, akkor szerintem a pénzedet is visszatudod igényelni.
Nyugi, ne ess pánikba.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönönöm a segÍtséget, közben péneteken megérkezett a csomag!!
2021. szept. 5. 13:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!