70 millió sok pénznek számít 31 évesen?
Figyelt kérdés
Van 5.2 bitcoinom, de amúgy karrierben meg élettapasztalatban sem tartok ott, mint a kortársaim.
Mensa tag vagyok 144-es IQ-val, de diplomám nincs, mert anyagi nehézségek miatt gyártósoron kellett dolgoznom.
Rengeteget olvasok és tanulok itthon, de csak egy önkormányzati bérlakásban élünk anyukámmal.
Statisztikailag állítólag a legfelső decilisbe tartozom, de ezt nehéz elképzelni magamról.
2021. aug. 31. 03:50
1/23 Szabi15 válasza:
Az átlaghoz képest igen. Utána rajtad múlik, mit kezdesz vele. Szerintem ne hasonlítgasd magad másokhoz diploma meg egyebek terén, az olvasással tanulással jó úton jársz. Hozd ki az életedből a legtöbbet. Legyél boldog. Szeretném, hogy legyen ennyi pénzem 31 évesen, de valószínűleg nem lesz. Szóval csak így tovább.
2/23 anonim válasza:
Akkor lesz annyi pénzed ha eladtad a féltve őrzött digitális humbukodat ;)
3/23 anonim válasza:
Jó kis kamu kérdés.
Ja 144-es iqval, valaki nem képes felmérni hogy "70 millió sok pénznek számít 31 évesen" avagy sem. Teljesen hihető...
4/23 anonim válasza:
Az egészből annyi lehet igaz, hogy anyáddal élsz egy önkormányzati bérlakásban és gyártósoron dolgozol. A többi kamu.
5/23 anonim válasza:
Most akkor 5,2 nem létező pénzed van vagy 70 millád? Nem ugyanaz a kettő
6/23 anonim válasza:
Vettél anno nyertes lottószelvényt, lassan ideje beváltani és valami hasznot hajtóra fordítani.
7/23 anonim válasza:
A Mensa nem mondja meg, hogy 144 azIQd, csak azt, hogy 135 fölötti.
8/23 anonim válasza:
Birom itt a sok kripto ellenes kommentet, kb olyanok mint a felnott parkapcsolatok inceljei...
Szerintem ez jo penz, nekem is van 3 btc-m de en csak 28 vagyok. Arra figyelj h felejtsd el majd eladni amikor felfut az ar
9/23 anonim válasza:
Tudod mit nem értek? Ha olyan okos vagy miért nem adod el a bitcoin egy részét, hogy abból magadat fejleszd és akkor nem kéne gyárban dolgozni...
10/23 anonim válasza:
Adj el belőle csak 1.2-t és találd ki hogyan fektetheted ezt be úgy az életedbe, tudásodba, hogy megsokszorozd anélkül, hogy ki lennél téve a kripto világnak...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!