Kisdanibrian19830112 kérdése:
Mi a véleményetek arról, hogy az EMAG el kezdett szemétkedni a vevőkkel?
Figyelt kérdés
Milyen jogon ad el szutyok memória kártyákat az EMAG, kiplakátolja a reklámot a google- ra. Az összes kártya egy csillag értékelést kapott. Mindenki szerint koppincsok az SD kártyák, akik ott vásároltak.
Ezek után hogy vegyek az emagról bármit is?
tegnap 18:53
1/4 A kérdező kommentje:
Már nincs is megbízható vebshop? Hogy került be a tételbe hamis áru? Lehet hogy az EMAG a TEMU- val bizniszel?
Azt se igazán értem a Lenovo kártya és a Samsung kártya is szutyok. Ez csak úgy lehetséges hogy meghamisították.
tegnap 18:55
2/4 anonim 

válasza:

Nekem pont semmilyen véleményem sincs róla, mert nem láttam a reklámot, nem vettem ilyen kártyát és nem tudom melyik konkrét termékről van szó, így még az emag oldalán sem tudom megnézni, hogy egyáltalán miről kellene véleményt alkotni.
3/4 anonim 

válasza:

Reklámot nem láttam, viszont nemrég vettem egy memóriakártyát, ami nem működött. Visszaküldtem és pár napon belül visszakaptam az árát gond nélkül.
4/4 anonim 

válasza:

egyáltalán ez emag által forgalmazott termék, vagy csak az emagon hirdető másik bolté? Nagyon nem mindegy!
amúgy ha 1* az értékelése, akkor minek vetted meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!