Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mennyit pénz megy el havonta...

Mennyit pénz megy el havonta a személyes kiadásaitokra?

Figyelt kérdés

A személyes kiadást úgy értem:

-ruházkodás

-szépségápolás

-egészség

-sport, edzés

-oktatás, önfejlesztés

-hobbi

Bármilyen kiadás ami személyes és nem étel, rezsi, autófenntartás vagy hiteltörlesztés.

2021. aug. 28. 14:35
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem veszek minden hónapban ruhát, de így az egész évre leátlagolva havi mondjuk 10-15 ezer

Szépségápolást azt ilyen sampon meg tusfürdő szintjén gondolod, vagy csak a kifejezett szépségápolási és nem higiéniás termékekről van szó, mint mittudomén, smink, hajlakk, körömlakk, ilyenek? Mert ha előbbi, akkor havi mondjuk 2-3000, ha utóbbi, akkor azok önmagukban max havi 1000 (szintén éves szintről leosztva hónapokra).

Egészség és az étel szerintem nem kettéválasztható. De vitaminokat olyan havi ~4000 ft értékben vásárolok.

Sport, edzés: ingyen, saját súlyos edzés a nappaliban vagy futás a Duna-parton, smemibe se kerül.

OKtatás, önfejlesztés: mondjuk olyan havi ~10.000. Szintén nem minden hónapban, de egy-egy kurzus, nyelvórák, ilyesmi azért összejön egy hónapra néha rendesen.

Hobbi: részben benne van az önfejlesztésben, de amúgy ingyen van, csak a laptop kell hozzá vagy a tablet.

Szóval összességében nagyonnagyonmax ilyen havi ~30 ezer megy el/hó ezekre a dolgaimra. Ami persze néha több, máskor meg szinte semmi, de érted.

2021. aug. 28. 15:46
 2/2 anonim ***** válasza:

Én egy applikációba mindig már fizetés előtt felosztom kategóriákra a fizetésem, így ezt a keretet igyekszem tartani, 99%-ban sikerül is.

Ruházkodás: 5000/hó. Szezononként szoktam 1-2 szükséges dolgot venni, egyébként nincs szükségem egy 23. pulcsira. De ha a kedvenc hótaposóm elhasználódik, akkor cserélem. Én egy borítékba rakok minden hónapban 5000-t és benne hagyom akkor is, ha nem költöm el. Így mire kell egy-egy szezonális dolog kigyűlik rá a pénz.

Szépségápolás: kb 4000/hó. Van, hogy szinte semmi nem kell, van hogy mindenem egyszerre fogy el.

Egészség: ez nálam 6000/hó: 2 vitaminom, 1 gyógyszerem havi szintre levetítve.

Sport, edzés: 0 ft, otthon oldom meg.

Oktatás, önfejlesztés: most 20 ezer/hó még januárig.

Hobbi: ingyenes

2021. aug. 28. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!