Kiváncsi lennék hogy Bitcoinnal egyéb kryptoval hány embert vertek át?
Sokat olvastam a netten hogy bitcoinnal milliárdokat csalnak.
Kinek mi a története? Milyen Weboldalon.
Az első kommentedet nem nagyon értem. Fogalmazásában nekem kicsit zavaros.
A másodikhoz meg csak hozzá szeretném tenni, hogy itt is az a hülye aki ezt benyelte ugyanis szerintem nem az eladó baja, hogy pénzt akar keresni az idiótákon. Lényegében a tőzsde is ebből áll. A hozzá nem értő bukja a pénzét. A hozzá értő meg megkapja azt a pénzt.
Ha én is felteszem a régi laptopomat komoly Monero bányászgépként (aztán nagyon nem is az) akkor én vagyok a hülye? Nem. Az a hülye, aki meg is veszi. Én a magam részéről csak keresem rá az idiótát.
Amikor valaki penzert úgy tesz mintha utána olvasott volna az kimeríti a csalás fogalmát. "Anyagi haszonszerzés céljából másokat tévedésbe ejt". Erre gondoltam.
A tőzsdén azért másról is szó van. A cég profitja is meghatározza egy részvény értékét. Bitcoin esetében pedig azoknak a pénze akik bent tartják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!