Hol és hogyan tudok bitcoinnal fizetni? Vagy be kell váltani forintra?
#6 igen az oldal erre is jó.
Nem azt kértem, h mondjátok el az egész folyamatott. 😅
"akk ha kibányászom akk csak úgy legyen?"
Igen.
A minek kérdésre meg nagyon egyszerű a válasz. Az értéke folyamatosan megy föl. Mondhatjuk úgy is, hogy a félretett pénzedet őrizd ebben és az elkölteni kívántat meg valamilyen másik coinba és a BTC-ből csak ritkán vegyél ki vagy tegyél be.
Egyébént már lehet olyat csinálni Binance-en (meg egy csomó másik helyen is), hogy csináltatsz egy Binance kártyát amit megrendelsz és töltesz a Binance kártyára Binance Coint. És mivel ez alapvetően egy Visa kártya így bármilyen terminálnál tudsz vele fizetni és a lehúzás pillanatába váltódik át Euróra.
De ha bent hagyom nem bukom el, amikor le megy az árfolyama? Azért ha dupla vagy semmire (nem vesztett) menne az állás nem hívnál kockázatosnak.
De akk az a lényeg, h tegyem át egy másik pénznembe. Csináltatok kártyát és így tudom elkölteni?! 👉👈 biztos ami biztos, leírom én hogyan fogtam fel. 😅
Bukás a betételnél és a kivételnél van. Amíg bent van addig nem buktál vele. Ha most berakod és lemegy az árfolyama. Majd 4 évvel később megint felmegy akkor nem buktál rajta.
Többféle képpen is el tudod. Berakhatod majd később leutalhatod a pénzt megadnak ugyanúgy Forintba.
Én utálom a forintot. Folyamatosan inflálódik még jobban mint bármelyik másik pénz. Ellentétben a kriptó valutákkal aminek meg felfele megy az értéke folyamatosan. Ezért én fogok Binance Kártyát csináltatni pont azért, hogy minél kevesebb Forintot kelljen őrizgetnem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!