Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Kiváncsi lennék hogy Bitcoinna...

Kiváncsi lennék hogy Bitcoinnal egyéb kryptoval hány embert vertek át?

Figyelt kérdés

Sokat olvastam a netten hogy bitcoinnal milliárdokat csalnak.

Kinek mi a története? Milyen Weboldalon.

2021. aug. 25. 10:40
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
71%
Inkább olvasgass még....
2021. aug. 25. 16:33
 2/15 SIDLER22 ***** válasza:
45%

Egyet sem. A kriptovaluta egy mindenhol ugyanolyan kódsorból álló program. Nem lehet módosítani a kódot így átverni sem lehet vele.

Más kérdés a különböző online tárcák és a projektek, de ha te Bitcoinba beraksz X összeget majd azt igazoltan "kiraktad" egy offline tárcára (például Ledger-re) akkor azt onnan nem fogja neked senki "elcsalni".

2021. aug. 26. 06:13
 3/15 anonim ***** válasza:
24%
Az "átverésnek" millió formája lehet. Az átverés, ha azt mondom, hogy XY token lesz az évszázad befektetése, felhypeolom többezer embernek, miközben nincs is mögötte semmi valódi termék, és amikor az egekbe kilő az árfolyama egyszerűen eladok mindent, amit még bagóért vettem? Ha igen, akkor elég sokakat vertek át :)
2021. aug. 26. 10:23
 4/15 A kérdező kommentje:
Akkor átfogalmazom máshogy a kérdést, Kiváncsi lennék hogy kiket, és miként vágtak át Bitcoin csaló, zsroló trade weboldak, Illetve ezzekkel kapcsolatban álló személyek?
2021. aug. 26. 12:06
 5/15 anonim ***** válasza:
Előbb azt tisztázzuk, hogy mit értesz átverés alatt? A #3-ban vázolt eset szerinted átverés?
2021. aug. 26. 12:53
 6/15 A kérdező kommentje:

Szerintem így egyszerűbb megérteni.

[link]

2021. aug. 26. 13:49
 7/15 anonim ***** válasza:
Alaposan utána olvastam mielőtt elkezdtem vele a gyakorlatban is foglalkozni így nem vertek át. Ezt javaslom másnak is. De az emberek többsége nem így tesz így szerintem már milliókat verték át.
2021. aug. 26. 15:31
 8/15 SIDLER22 ***** válasza:

Hallottam én is egy csomó sztorit (itt gyakorin is volt), hogy hozzá nem értő emberek belevágtak és "amit a gép először kidobott" (hirdetések, pletykák, stb...) egy ilyen jött-ment noname oldalra beregisztráltak és beküldék az összes befektetésüket. Majd a tőzsde megszűnt vagy ilyesmi azt jött a sírás, hogy minden pénz elment.

Nem értem miért olyan nehéz megjegyezni pár megbízható nagy tőzsde nevét. Binance, Kraken, Crypto.com...

Volt olyan csalás is nemrégiben, hogy az Exodus tárca mintájára készítettek egy weboldalt excodus.com linkkel. (Ugye a c betű az egyetlen eltérés).

Milliószor elpofázzák, hogy a linket ellenőrizni kell és a privát kulcsodat, visszaállító szavaidat ne add meg sehova. De van pár dilettáns aki nem érti a dolgokat.

Szóval a lényeg, hogy az oldal úgy nézett ki teljesen mint az Exodus. Annyi különbséggel, hogy a regisztrációnál kérte a visszaállító szavakat a rendszer. Amint megadtad egyből lerántottak mindent a tárcádról.

Nem véletlen mondom én is, hogy a visszaállító kódot nem véletlen hívják VISZAÁLLÍTÓ kódnak és nem "mindenhova random megadós kódnak". Ennek csak is az a lényege, hogy egy esetleges tárcavesztés esetén vissza tudd állítani azt.

2021. aug. 26. 18:05
 9/15 SIDLER22 ***** válasza:

Előző vagyok. Ez lemaradt:

És persze ilyenkor mindig a komplett kriptó világ meg a videósok a hibásak csak Ő nem. Ő mindent jól csinált.

2021. aug. 26. 18:06
 10/15 anonim ***** válasza:
Igen igen ez így szokott lenni, a bitcoin az átverés pedig ő próbálta meg átverni a világot azzal hogy azt hazudta hogy utána nézett
2021. aug. 26. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!