Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan tudok pénzt szerezni?

Hogyan tudok pénzt szerezni?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok, elég szegények vagyunk.

Van egy bébi vízi teknősöm és neki szeretnék venni elengedhetetlen eszközöket (vízszűrő,melegítőlámpa, stb), ami,hát elég Drága, kB 150 ezer Ft.

Mit, milyen munkát tudnék elvégezni,(ami azért fizet is, nem baj, ha nehéz) iskola mellet, és sok tanulás mellett? Sajnos nyáron nem tudtam elmenni dolgozni családi okok miatt. Szeptembertől meg intenzív tanulás, az mellett kellene valamit. Tippek?

2021. aug. 20. 21:39
 1/4 anonim ***** válasza:
83%

Adj vérplazmát pénzért!

plazmacentrum.hu

2021. aug. 20. 22:03
 2/4 anonim ***** válasza:
88%
Ha szegények vagytok akkor, ajándékozd el azt a teknőst. Az jelenleg luxus a számodra.
2021. aug. 20. 22:30
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem növény alapú vízszűrőm volt, kimentem ásóval és 4-5 perc alatt felszedtem másfél A4-es lapnyi gyeptéglát, ráccsal levédtem, hogy ne egye meg és 5 évig nem volt vele gond.

Ami túlnőtt a rácson azt megette, a vízbe logó gyökérzetet szintén intézte a teknős, a vizet meg tisztította a gyep WIN-WIN.

Melegítést nyáron nem igényelt, télen meg 50-60cm-re volt a radiátortól kb. 80%-os benapozású helyen.

2021. aug. 21. 10:43
 4/4 anonim ***** válasza:
Annyit még azért írnék, hogy apró halacskák is voltak az akváriumban és ezek kitisztították az algát a rendszerből, azt ne kérdezd milyen halak voltak, a patak áradása után a pócsójában találtam 4 db-ot (1 éven belül 50-70db), de a teknős 2 év alatt elintézte őket.
2021. aug. 21. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!