Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » PayPal-re hogyan lehet könnyen...

PayPal-re hogyan lehet könnyen pénzt szerezni?

Figyelt kérdés

2021. jún. 15. 08:44
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Megkérsz valakit, hogy küljön neked pénzt paypalre...
2021. jún. 15. 08:56
 2/7 anonim ***** válasza:
Elsőnél a pont.
2021. jún. 15. 08:58
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha a pénzszerzés (bárhová) könnyű lenne, gondolod lenne ennyi csóró? Mint én meg te...
2021. jún. 15. 11:28
 4/7 A kérdező kommentje:
Kedves egyes, máris küldöm az azonosítóimat, küldhetsz rá némi "segélyt", ha ennyire ajánlod. Arra gondoltam egyébként, hogy létezik e valamilyen megbízható app, ami még ha keveset is, de fizet?
2021. jún. 15. 20:01
 5/7 anonim ***** válasza:
nem.
2021. jún. 15. 20:05
 6/7 anonim ***** válasza:
56%

App, ami fizet?? Miért fizetne egy app??

Egyébként egyes vagyok, nyugodtan küldd el az azonosítódat, nem azt írtam, hogy akit megkérsz fizet is, de próba szerencse... Hátha valaki részeg, stb. és véletlenül küld. Nincs ingyen pénz, senki nem kap pénzt azért, mert nem csinál semmit. Csinálj valamit és kapsz érte pénzt: segíts a szomszédnak bevásárolni, füvet nyírni, adj el valamit, használd az eszedet. Tudom, hogy nehéz gondolkodni, de azzal az erővel, hogy ideírtál egy ilyen kérdést, majd vártad a sült galambot, gondolkozhattál volna, hogy mit tudnál csinálni, kinek miben tudnál segíteni, hogy kapj érte pénzt.

2021. jún. 15. 20:27
 7/7 anonim ***** válasza:

App ami fizet? 😳

Hmm miért fizetne? XDD

2021. aug. 19. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!