Hogy tudnék fiatalon pénzt szerezni?
Figyelt kérdés
Anyukám egyedül nevel engem és a nővéremet és rengeteg olyan extra vágyam van amire anyukám nem tud beruházni ezért magamnak kéne megvennem. A nővéremnek az apukája vállalkozó és rengeteg mindent megvesz amit csak szeretne a tesóm és neki mindig mindenki a feneke alá tol mindent én meg így kimaradok és rettentően rossz érzés. Nagyon szeretnék okosórát pl és ezek nem az olcsó kategóriába tartoznak.. MarketPlacen már rengeteg mindent eladtam és 2 hónapja abból vettem magamnak egy gamer gépet, iszonyúan boldog voltam és büszke magamra, hogy egyedül elértem. Nem tudom hogy honnan tudnék még pénzt szerezni, mert szeretnék magamnak drágabb/márkásabb cipőt, ruhát venni és akkor új telefonba még gondolkodni sem merek. Diák munkára még nem tudok jelentkezni és a nyár még amúgy is elég messze van. Valakinek bármilyen reális ötlete hogy hogyan tudnék kicsit több pénzt összegyűjteni valamiből?2021. márc. 23. 12:01
2/3 anonim válasza:
Max ha van valami rokon vagy ismerős, aki hajlandó valami munkáért egy kis pénzt adni.
3/3 A kérdező kommentje:
1. Válaszoló eladtam már mindent amire nincs szükségem, abból vettem a gépem.
2. Válaszoló sajna nincs ilyen ismerősöm, már körbe kérdeztem.
2021. márc. 23. 12:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!