Hogyan tudok pénzt szerezni ilyen fiatalon?
Figyelt kérdés
13 éves vagyok,szüleim nincsenek olyan anyagi helyzetben hogy zsebpénzt tudjanak adni és szeretnék valahogy legalább egy kis pénzt keresni,iskola mellett,mivel most építkezünk,Apukámnak még sajnos tartozása van a banknak,és anyukám 4 órában,dolgozik,de nem megy át 8 órába,mert pénzben rosszabbul jönnénk ki(a mostani GYES vagy GYED,már nem tudom po tosan hogy most mit kap) kevesebb lenne,mintha 4 óra + a kedvezmények. Na mindegy,nem is ez a lényeg. Ezt a pénzt igazából ruhára szeretném költeni,mivel az összes pólóm legalább 1 éves,van 2 olyan rövidnadrágom amiben ki tudok menni az utcára,egy nagyon szakadt,amiben otthon segítek a kertben meg az építkezésben,és szeretnék venni többet. De ha nem is ruhát,akkor valami csokit a testvéreimnek,a szüleimnek és magamnak,mert most azt se tudunk mindig. Most például kerítést építünk,felvágott nincs a hűtőben,emellett apukámmal megyünk 140.000 forintért villanytszerelni,hogy legyen tüzifa télre. Nagyon szeretnék én is esetleg segíteni nekik,akár nyáron,akár a hézvégéken is,de nem tudom hogy mivel tudnék. Van ilyen fiataloknak valamilyen munkahely Cegléd közelében? Cegléd kertvárosi részén lakunk,de az sajnos nem játszik hogy levágom a szomszédoknak a füvet,mert az szerintem bunkóság lenne,mert azt ők is meg tudják csinálni,hajat semvágnék nekik,mert nincs hajvágó gépünk,ollóval nem akarom,és a közelben amúgy is van egy fodrász,limonádét nem árulnék,mert azt az amerikai 8 évesek csinálják a filmekben,és az se lenne nyerő itthon. A válaszokat előre is köszönöm! 13/F2017. aug. 16. 15:34
1/2 anonim válasza:
Ha ilyeneket nem csinàlnál szomszédoknak stb , akkor nem csinálhatsz semmit.
Gyerek vagy, gyerekek nem dolgozhatnak hivatalosan, törvény tiltja. Semmi papírt nem írhatsz alá, mert az az életkorod miatt érvénytelen, ha mégis dolgoztatna valami cég és kiderülne, az a minimum hogy milliókra büntetnék őket, de valószínűleg börtönbe is zárnák a vezetőit.
Úgyhogy nincs semmi munkalehetőség.
Annak idején ennyi idősen az osztálytársaim egy része csigát gyűjtött aztán eladta valami öregasszonynak. Ilyeneket lehet, az nem munkavégzés.
2/2 anonim válasza:
Nem vagy extra eset, nekem sem adtak, nem volt mibol.
Azt csinaltam hogy a szomszedban korbekerdeztem kell e valami. Oregeknek vittem le a szemetet, boltba mentem nekik stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!