Előre utalás után nem kaptam meg a terméket amiért fizettem, mit tehetek hogy visszakapjam a pénze?
Egy instagram oldaról Lordkicksről rendeltem sok cipőt kb 74k forint értekbe, viszont az átutalást követően, nem válaszol hogy mikor érkezik meg a cipő és már vagy egy hete itt kellene lennie, mit tehetnék? A pénzemet vissza tudnám szerezni mert nagyon nem hiányzik ennyi pénz bebukni.
OTP-s vagyok ha ez fontos.
ott a whatsup, ott a hotline vonaluk. Hívodgasd őket.
Se Return Policy, se Privacy Policy, se a Terms of Use nincs kitöltve.. ilyenek én se utalnék.
#1 "hogy nem utalunk előre semmit"
Hülyeség. 1000 adásvételen vagyok túl, 99%-a utalással történt. 1x se vertek át.
Az a 'bolt', ami csak instagramon letezik, az bizony jo esellyel atveresre van kitalalva, foleg ha markas cuccokat arul felaron. Pont az ilyen madarakra vadasznak, akik a valodit, rendes boltbol, garanciaval nem engedhetik meg maguknak, de mutatni kell a vagyont, 'nekem erre is telik parasztok', igy aztan racsapnak a tuti ajanlatra mint gyongytyuk a takonyra.
Oszinten? Igy jartal, a sajat kapzsisagod es sznobsagod aldozata vagy. Feljelentheted, de nem ersz vele semmit, a whatsapp anonim es sose talaljak meg a szam tulajdonosat.
Ha nekem nem hiszel, tessek:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes_..
Azert felaras termekek szerepelnek ott mert replika oldal teljesen tisztaban vagyok vele, nem az ilyen termekekre szorulok ra csak a minosegere vagyok kivancsi, van ultra boostom, nike air force 1esem es nmd is hidd el hogy azert nem fogok kamut venni ha nem tudom megvenni az eredetit :)
Mellesleg azert rendeltem mert semmilyen negativ valasszal vagy negativ ertekelessel nem talalkoztam. Köszönöm a válaszokat azóta egyébként vissza irt a csavo, a hataron voltak problemak a vammal.
'nem az ilyen termekekre szorulok ra csak a minosegere vagyok kivancsi' - nos, ennek nemikepp ellentmond hogy a kerdesben meg a 74e forintod elbukasan sirtal. Ha tenyleg csak bulibol rendelted volna, max. jot rohognel es elbucsuznal a jatszos penzedtol.
Amugy az megvan, hogy hamisitott ('replika') termeket forgalomba hozni torvenyellenes es a vamon siman el is kobozhatjak majd megsemmisithetik a komplett szallitmanyt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!