Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Előre utalás után nem kaptam...

Előre utalás után nem kaptam meg a terméket amiért fizettem, mit tehetek hogy visszakapjam a pénze?

Figyelt kérdés

Egy instagram oldaról Lordkicksről rendeltem sok cipőt kb 74k forint értekbe, viszont az átutalást követően, nem válaszol hogy mikor érkezik meg a cipő és már vagy egy hete itt kellene lennie, mit tehetnék? A pénzemet vissza tudnám szerezni mert nagyon nem hiányzik ennyi pénz bebukni.

OTP-s vagyok ha ez fontos.

#előre utalás #Instagram #Lordkicks_hungary
2021. aug. 17. 18:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
92%
Tehetsz feljelentést. És levonhatod a tanulságot, hogy nem utalunk előre semmit.
2021. aug. 17. 18:51
 2/11 anonim ***** válasza:
35%

ott a whatsup, ott a hotline vonaluk. Hívodgasd őket.

Se Return Policy, se Privacy Policy, se a Terms of Use nincs kitöltve.. ilyenek én se utalnék.

#1 "hogy nem utalunk előre semmit"

Hülyeség. 1000 adásvételen vagyok túl, 99%-a utalással történt. 1x se vertek át.

2021. aug. 17. 19:07
 3/11 anonim ***** válasza:
84%

Az a 'bolt', ami csak instagramon letezik, az bizony jo esellyel atveresre van kitalalva, foleg ha markas cuccokat arul felaron. Pont az ilyen madarakra vadasznak, akik a valodit, rendes boltbol, garanciaval nem engedhetik meg maguknak, de mutatni kell a vagyont, 'nekem erre is telik parasztok', igy aztan racsapnak a tuti ajanlatra mint gyongytyuk a takonyra.

Oszinten? Igy jartal, a sajat kapzsisagod es sznobsagod aldozata vagy. Feljelentheted, de nem ersz vele semmit, a whatsapp anonim es sose talaljak meg a szam tulajdonosat.

Ha nekem nem hiszel, tessek:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes_..

2021. aug. 17. 19:26
 4/11 anonim ***** válasza:
86%
Hat ezt tipikusan tanulopenznek hivjak
2021. aug. 17. 20:25
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
#2 nem tudom ki szavazott le.. de remélem csuklani fog egész éjszaka.
2021. aug. 17. 20:35
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Tanulópénz. Jól utána kell járni hogy honnan rendelsz, az ilyen oldalak nem megbízhatók
2021. aug. 17. 20:41
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Tipikus kamu oldal elso ranezesre is. About us, contact us oldal. Nulla informacio stb. Kamu kinai olcso hamisitvanyok 10-szeres aron amit a jozsefvarosi piacon is meg tudsz venni. 0 review, kepek is nullak. Sajnos ahogy fentebb irtak ez tanulopenz. :(
2021. aug. 17. 22:57
 8/11 A kérdező kommentje:

Azert felaras termekek szerepelnek ott mert replika oldal teljesen tisztaban vagyok vele, nem az ilyen termekekre szorulok ra csak a minosegere vagyok kivancsi, van ultra boostom, nike air force 1esem es nmd is hidd el hogy azert nem fogok kamut venni ha nem tudom megvenni az eredetit :)

Mellesleg azert rendeltem mert semmilyen negativ valasszal vagy negativ ertekelessel nem talalkoztam. Köszönöm a válaszokat azóta egyébként vissza irt a csavo, a hataron voltak problemak a vammal.

2021. aug. 18. 00:31
 9/11 anonim ***** válasza:

'nem az ilyen termekekre szorulok ra csak a minosegere vagyok kivancsi' - nos, ennek nemikepp ellentmond hogy a kerdesben meg a 74e forintod elbukasan sirtal. Ha tenyleg csak bulibol rendelted volna, max. jot rohognel es elbucsuznal a jatszos penzedtol.

Amugy az megvan, hogy hamisitott ('replika') termeket forgalomba hozni torvenyellenes es a vamon siman el is kobozhatjak majd megsemmisithetik a komplett szallitmanyt?

2021. aug. 18. 07:31
 10/11 A kérdező kommentje:
Tudom hogy a vámon is megfoghatják, de már fosok az egészre, köszi a gyors válaszokat.
2021. aug. 19. 00:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!