Ingatlanközvetítő albérlet bemutatása előtt kérhet bankszámlakivonatot?
Ma felhívtam egy kiadó albérletet, egy ingatlanközvetítő hirdette, kikérdezett mindenről ami csak létezik, mindent felírt, majd közölte hogy az elmúlt 3 hónapi bankszámlakivonatomat meg a férjemét vigyek be az irodájukba, ő átnézi, és ha úgy látja, akkor szól és megadja az ingatlan címét.
Ilyennel még az életemben nem találkoztam.
Ez a helyes eljárás? Még azt is kérdezte, hogy a gyerekem hova jár iskolába, azt is felírta.
Lehet én vagyok rosszul összerakva, de csak néztem nagyot.
Ahol voltunk albérletbe, elég volt a munkálatói igazolás.
És nem egy 200 ezer forintos lakásról van szó, még 100 sincs és elmondta hogy nincs is valami jó állapotban.
5/10 "pff beszarás, jó hogy negatív AIDS tesztet nem kell vinni neki. Szerintem az ilyen már erősen az emberi méltósághoz való jogot sérti..."
És mi van azokkal a tulajdonosokkal, ahol az a bérlő nem költözik ki a házból (tartozásokat halmoz fel) megkárosítja a főbérlőt(tulajdonost) stb-stb. Az milyen jogokat sért? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!